Fashion

Paws & Presents

Heb jij een huisdier (bijvoorbeeld een hond of kat) en hou je er van om hem of haar helemaal te verwennen? Dan zit je wel goed bij online shop Paws & Presents. Ik sprak eigenaresse Claudia Groenewegen over haar shop.

Hoe ben je op het idee gekomen van Paws & Presents?
Het idee is twee jaar geleden ontstaan. Ik heb zelf 1 hond en 3 katten en zag in de winkels alleen maar hele saaie halsbandjes en wilde wel eens wat anders. Op zoek naar mooie spulletjes kwam ik op internet in de wondere wereld van de huisdieraccessoires terecht. Ik vond de mooiste halsbanden in Italië, Engeland en de Verenigde Staten. En zo ontstond het idee om een winkel te beginnen in mooie, bijzondere honden- en katten accessoires.

Wat is de gedachte achter Paws & Presents?
Je huisdier mag ook best eens verwend worden met een mooi speeltje of sieraad voor aan zijn halsbandje. En om het winkelen bij Paws & Presents extra leuk te maken, worden alle artikelen als cadeautje thuisbezorgd. Zo kun je dus ook iemand verrassen die pas een puppy heeft gekregen met een mooi cadeautje van Paws & Presents. Ook kattenliefhebbers kunnen terecht bij Paws & Presents, voor mooie halsbandjes, sieraden en speeltjes.
Op dit moment zijn er halsbanden + riemen, speeltjes, sieraden/ penningen en bedjes te koop voor katten en honden. Paws & Presents bestaat sinds afgelopen oktober en ik ben dus nog druk bezig naamsbekendheid te verwerven. De mensen die reeds accessoires bij Paws & Presents gekocht hebben zijn erg enthousiast en ik krijg veel leuke reacties.

Heb je nog een toekomstdroom wat betreft Paws & Presents?
Een eigen halsbanden lijn!

Een aantal items uit de online shop:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved