Beauty

Dit moet je echt doen na het zonnen

Ahhhh, zomer. Bijna iedereen dacht dat je nooit meer zou komen na dat waardeloze voorjaar. Tijd om de bikini's uit de kast te trekken en lekker naar het strand of zwembad te gaan. Of wat zeggen we? Lekker op vakantie natuurlijk! Na al dat zonnen moet je uiteraard wel goed voor jezelf zorgen en daarom vertelt Girlscene je in dit artikel wat je moet doen.

Eén woord: after sun. Uiteraard heb je weleens over dit product gehoord, maar gebruik je het ook echt na het zonnen? Grote kans dat je antwoord hierop 'nee' is. Zonde, want je huid kan het namelijk wel waarderen. After sun zorgt er namelijk voor dat de huid kalmeert – het heeft namelijk flink wat te verduren in de zon – en bovendien kan het helpen om je kleurtje langer te behouden. Girlscene helpt je met het vinden van de juiste after sun! 


Kruidvat Solait After Sun In Shower Lotion
Prijs: €5,99 voor 250 ml
Voor wie: De After Sun In Shower Lotion is perfect voor meiden die niet zoveel zin hebben om hun lichaam in te smeren na het douchen. Dit product hoef je alleen op de vochtige huid aan te brengen en af te spoelen om genoeg verzorging te krijgen.


Ziaja After Sun Soothing Gel
Prijs: €8,99 voor 200 ml
Voor wie: De After Sun Soothing Gel is geschikt als je niet van de aloë vera geur houdt, want deze ruikt heel anders (en lekkerder!). Een groot voordeel is dat de gel snel intrekt en dat het geen plakkerige laag achterlaat, dus daarna kun je snel weer je kleding aantrekken.


Lancaster Tan Maximizer Soothing Moisturizer Repairing After Sun
Prijs: €32,95 voor 125 ml
Voor wie: Dit product van Lancaster werkt niet alleen als after sun, maar zorgt er ook voor dat je kleur nog langer blijft. Daar houden we van! Het is wel een duur product, maar gelukkig hebben we ook nog een alternatief voor je als Lancaster buiten je budget valt.


Nivea After Sun Bronze
Prijs: €10,49 voor 200 ml
Voor wie: Nivea After Sun Bronze is het goedkope zusje van de Lancaster Tan Maximizer. Als je niet van plakkerige producten houdt is dit iets voor jou. Verder voorkomt dit product dat de huid gaat vervellen, dus je blijft langer bruin.


Lancaster Tan Maximizer Soothing Moisturizer Repairing After Sun
Prijs: €30,95 voor 50 ml
Voor wie: Wil je graag een aparte after sun voor je gezicht die ook nog eens helpt om je kleur te behouden? Dan bevalt deze Tan Maximizer van Lancaster waarschijnlijk wel. 


Bio-Oil
Prijs: €12,15 voor 60ml
Voor wie: Geen after sun in huis? Gebruik dan Bio-Oil. Deze olie is namelijk geschikt voor de uitgedroogde huid (na het zonnen), maar ook voor pigmentvlekken en een verouderende huid. 


Biodermal (Zeer) gevoelige huid nachtcrème
Prijs: €20,99 (50 ml)
Voor wie: Het is geen after sun, maar wel een must na iedere (zonnige) dag: nachtcrème. Deze crème van Biodermal is speciaal gemaakt om de huid te hydrateren, voeden, herstellen en kalmeren. Alles wat je wil na een dag in de zon! Vooral voor meiden met een gevoelige huid is dit ideaal aangezien het parfumvrij is.

Gebruik jij after sun? Welk merk is jouw favoriet?