News

Wow: Miley Cyrus nu naakt op Instagram

Ok. We weten dat Miley houdt van een beetje shockeren op Instagram. Haar Instagram feed is extravagant te noemen en eerlijk, dat past ook bij haar. Zo showde ze onlangs 'per ongeluk' een tepel – die foto staat nog steeds online – en plaatste ze een kiekje van haar tengere lichaam in bikini. Maar wat je nu ziet is iets wat ze nog nooit heeft gedaan online: naakt.

Miley did it again. Deze keer plaatst ze een 'vieze' naaktfoto van zichzelf op Instagram… En met vies bedoelen we dat ze is onder gesmeerd met modder, wat normaal niet echt haar stijl is. Verder poseert ze verrassend genoeg met haar varken Bubba Sue en uiteraard kan deze foto nergens anders terechtkomen dan op de cover van Paper Magazine. Doet die naam een belletje bij je rinkelen? Kim Kardashian zorgde voor veel ophef met haar cover voor Paper. Dit keer is het dus Miley's beurt om de wereld te verrassen. 

Maar kun je het haar kwalijk nemen? Of heeft Instagram het recht om deze foto te verwijderen in verband met hun strenge richtlijnen? Deze keer heeft de foto namelijk alles te maken met haar goede doel The Happy Hippie Foundation. Het is niet zo maar een oh-ik-ga-naakt-voor-Playboy foto, maar een naaktfoto dat bij Miley's verhaal hoort. In het tijdschrift lees je namelijk hoe de zangeres zich inzet voor dit goede doel voor daklozen en de LGBT (lesbisch, homo, biseksueel, transgender) jongerencommunity. 

En zo ziet de cover eruit:

Wat vind jij van de cover? Moet Instagram deze foto verwijderen of niet?

Bron
Beeld: Instagram

Must reads 👀