Lifestyle

Dé truc om een vastzittende ring af te krijgen

10

Breekt het zweet je uit zodra je merkt dat je vingers opgezwollen zijn en je jouw ringen dus absoluut niet af kan doen? We kennen het gevoel maar al te goed helaas... Je probeert het voor elkaar te krijgen door je vinger in je mond te doen, maar niets blijkt te werken. Gelukkig heeft Girlscene nu dé truc gevonden om jezelf van die vastzittende ring te verlossen.

Het is allemaal leuk en aardig om sieraden te dragen, maar soms is het toch behoorlijk vervelend. Bijvoorbeeld wanneer je een ketting hebt die je amper om kunt doen omdat je 'm niet vast krijgt of wanneer je een ring af wil doen die vast blijkt te zitten. Argh. Waarschijnlijk heb jij dit ook weleens meegemaakt. Vervolgens probeer je van alles om de ring af te krijgen, zoals je vinger in je mond stoppen of de klassieker: je vinger wassen met zeep in de hoop dat de ring loskomt. Maar surprise, surprise, niets lijkt te helpen als de nood echt aan de man is. Waarom wordt hier niets op verzonnen?

Geloof ons, er is iets op verzonnen. Kijk maar mee.

Wat heb je nodig?
- Een vastzittende ring (duh)
- Een schoenveter.

En dat is het! Je draait de veter om de vinger van de vastzittende ring. Als je eenmaal bij de ring bent aangekomen doe je het uiteinde onder de ring door. Vervolgens draai je de veter weer terug naar beneden, et voilà: de ring komt mee. Dit is nog eens een life hack!

Wat vind jij van deze truc om je ring af te krijgen?

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

10 reacties

 • 4 jaar geleden EmmyJoana

  Geniaal, nu hoop ik zelfs op een vastzittend ring zodat ik dit kan uitproberen ( schaam)

 • 4 jaar geleden LautjeAstronautje

  het wil ook wel met warm water.

 • 4 jaar geleden ChocooFlowerr

  Dit filmpje heb ik echt al 2 jaar geleden gezien. En bij mijn ring werkte het niet en deze ring heeft idd schakels waardoor deze makkelijker kan bewegen.

 • 4 jaar geleden ❝ Diligite ❞

  Dit is dus de reden waarom ik altijd een potje vaseline meeneem als ik ga shoppen :') Een flinke klodder en *floep*, weg ring! Daarna wel hele vette vinger(s)...

 • 4 jaar geleden Raining men

  Zelfs dit zou niet werken voor wat ik nu had. Ik had een super dikke vinger gekregen en de ring was van echt dik metaal, we zijn TWEEËNHALF UUR bezig geweest om hem eraf te krijgen. Veel pijn, heel veel pijn ):

 • 4 jaar geleden Anoukiee

  Je kan ook je vinger nat maken met water ofs

 • 4 jaar geleden mangogirlxxx

  die ring bestaat uit schakeltjes waardoor hij kan verbuigen, dan is het een stuk makkelijker. maar alsnog goede tip

 • 4 jaar geleden Lis

  Oke dit had ik echt eerder moeten weten.. Tip: PAS GEEN TE KLEINE RINGEN IN EEN WINKEL! Ik was een keer in de six en had een ring in maat XS ofzo gepast en ik kreeg hem gewoon niet meer af! De medewerksters lukten het ook niet. Toen moest ik de ring kopen (€9,99) en toen ik thuis was heeft mn vader er hem met een tang enzo afgehaald.. 😭

 • 4 jaar geleden dapje12345

  Maar wat als je de malie (uiteinde van een schoenveter) niet onder de ring door krijgt?

 1. 1