Lifestyle

Dé truc om een vastzittende ring af te krijgen

Breekt het zweet je uit zodra je merkt dat je vingers opgezwollen zijn en je jouw ringen dus absoluut niet af kan doen? We kennen het gevoel maar al te goed helaas… Je probeert het voor elkaar te krijgen door je vinger in je mond te doen, maar niets blijkt te werken. Gelukkig heeft Girlscene nu dé truc gevonden om jezelf van die vastzittende ring te verlossen.

Het is allemaal leuk en aardig om sieraden te dragen, maar soms is het toch behoorlijk vervelend. Bijvoorbeeld wanneer je een ketting hebt die je amper om kunt doen omdat je 'm niet vast krijgt of wanneer je een ring af wil doen die vast blijkt te zitten. Argh. Waarschijnlijk heb jij dit ook weleens meegemaakt. Vervolgens probeer je van alles om de ring af te krijgen, zoals je vinger in je mond stoppen of de klassieker: je vinger wassen met zeep in de hoop dat de ring loskomt. Maar surprise, surprise, niets lijkt te helpen als de nood echt aan de man is. Waarom wordt hier niets op verzonnen?

Geloof ons, er is iets op verzonnen. Kijk maar mee.

Watch on YouTube

Wat heb je nodig?
– Een vastzittende ring (duh)
– Een schoenveter.

En dat is het! Je draait de veter om de vinger van de vastzittende ring. Als je eenmaal bij de ring bent aangekomen doe je het uiteinde onder de ring door. Vervolgens draai je de veter weer terug naar beneden, et voilà: de ring komt mee. Dit is nog eens een life hack!

Wat vind jij van deze truc om je ring af te krijgen?