Lifestyle

Alles over squirten: wat is het en hoe moet je squirten?

9

Squirten, we horen er veel over... Maar weet jij nou eigenlijk precies wat het is? Tuurlijk weten we dat mannen spuitend klaarkomen, maar als een lady spuitend klaarkomt, is het toch een beetje een taboe. Girlscene onderzocht wat squirten nou eigenlijk is, waarom het zo'n taboe is en je krijgt antwoord op de vraag: hoe moet je squirten?

Squirt taboe
We weten allemaal dat mannen ejaculeren als ze klaarkomen, bij meiden is dit een stuk ongebruikelijker, maar het kan zeker wel. De meeste meiden komen klaar door stimulatie van de clitoris en een enkeling kan ook door penetratie klaarkomen. Ben jij the lucky one!? Helaas is squirten bij meiden nog steeds een taboe, terwijl het juist een extra intens orgasme is. Niks om je voor te schamen dus! Lees hieronder het antwoord op de vragen: Wat is squirten en hoe moet je squirten? We want answers!

Wat is squirten? 
Squirten geeft een ander gevoel dan normaal klaarkomen. Veel mensen denken dat squirten hetzelfde als plassen is, maar dat is helemaal niet waar (fjieuw). Sommige meiden krijgen het gevoel alsof ze moeten plassen als hun G-spot gestimuleerd wordt, waardoor ze er snel mee stoppen, maar als je daarna juist doorgaat en je niet laat remmen krijg je dus zo'n intens orgasme. Het klopt inderdaad dat er een beetje plas meekomt, maar het merendeel is een transparante vloeistof, daarom ruik je het ook niet. Squirten is niet iets waar je je voor hoeft te schamen. Veel mannen vinden het juist opwindend. Er zijn natuurlijk ook genoeg meiden die helemaal niet kunnen klaarkomen, maar gelukkig draait seks om de hele beleving en niet alleen om een orgasme. 

Hoe moet je squirten? 
Veel meiden denken dat je kunt squirten als je je G-spot gevonden hebt, maar dat is eigenlijk een fabeltje. Elke vagina is anders, dus het voelt ook niet bij iedereen hetzelfde. Daarom denken sommige vrouwen dat ze geen G-spot hebben, maar dat kan komen omdat zij op dat plekje gewoon iets minder gevoelig zijn. Op dit plekje zouden ribbels moeten zitten en als je daar wat druk uitvoert, zou het anders moeten voelen dan op andere plekken in je vagina. Bij sommige ladies zwelt dit plekje op tijdens de stimulatie, maar niet bij iedereen.

Het komt vrijwel nooit voor dat meiden klaarkomen of squirtend klaarkomen tijdens penetratie, meestal lukt het alleen door de G-spot te stimuleren met de vingers. Je kunt ook met een vibrator ontdekken of jij kunt squirten. Wij zetten de beste exemplaren voor je op een rijtje en wellicht ontdek jij dat je ook kunt squirten ;-).

via GIPHY

 

Tarzan-vibrator

Vibrator

 

Tarzan-vibrator, MOQQA | €21,90 

 

Vibrator ei met afstandsbediening

Vibrator ei

Vibrator ei | €13,90

 

Glijmiddel

Orgasm'Intense gel, Durex | €7,99

Wist je dat je verrassend veel calorieën verbrand tijdens seks met je lover? Bereken hier snel hoeveel calorieën jij met een potje rollebollen verbrand! 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

9 reacties

 • 4 jaar geleden Claudia

  Ondanks wat @FallingDown zegt, ik zit er ook al ruim 10 jaar op. Blijf het leuk vinden. Ze denken aan iedereen, ookal denken sommige daar anders over. Leuk om eens wat andere verhalen te lezen. Hoeft t nog niet persee van hoogstaande kwaliteit te zijn. Als t je echt niet trekt zijn er nog genoeg andere blogs en site waar je terrecht kunt voor je interesses! Ze kunnen niet de hele wereld tevreden houden.

 • 4 jaar geleden MadHatter

  Ik dacht, krijg een les squirten vandaag, maar nee, ik weet nog steeds niet hoe je dat doet. Misleidende titel (zoals zo vaak)

 • 4 jaar geleden FallingDown

  Girlscene... why?

  Ik kom zelf al iets van 8 jaar op GS, al jaren lees ik de artikelen niet meer, heel soms dan en ik ben niet de enige. Misschien is het handig om meer aandacht te besteden aan wát de lezeressen willen lezen, en dan ook de oudere girlsceners die GS al zoveel jaren kennen. Ook gezien het feit dat er op dit moment veeeel minder meiden zijn die het forum bezoeken, best jammer.

 • 4 jaar geleden Roww

  Hahah wtf :')

 • 4 jaar geleden Nienke

  @Sara, nee dat is niet zo. Ook als je net je blaas hebt geleegd is het mogelijk om te squirten.

 • 4 jaar geleden Ylennn

  Dit artikel haha

 • 4 jaar geleden Denise

  @sara dat klopt niet. Ga aub geen meisjes hier bang maken. Bij Squirten is een geurloze witte vloeistof die niet uit de urine buis maar uit de vagina komt!

 • 4 jaar geleden Random Schrijfsels

  WAT?!

 • 4 jaar geleden Sara

  Squirten is urine en je kan alleen spuiten als je nodig moet plassen

 1. 1