Celebs

6 luxueuze hotels waar de celebs slapen tijdens hun vakantie

Celebrities leiden een druk bestaan, maar gelukkig kunnen ze af en toe hun agenda vrij maken voor een relaxte vakantie. Over de prijs van de kamer hoeven ze zich geen zorgen te maken, dus ze gaan dan ook all out tijdens hun tripje. Sterren als Miley Cyrus, Beyoncé en Blake Lively kiezen voor hotels die hen van alle gemakken voorzien. En je gelooft nooit welke prijzen ze over hebben voor een mega hotelkamer met butler…

The Shore Club, Miami


Bron

De sterren hebben hun schoonheidsslaapje hard nodig en daarom zijn comfortabele bedden een must. En daar zorgen ze voor in The Shore Club! Het beddengoed is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat je heerlijk in dromenland raakt. Verder kun je een groot bad en een regendouche verwachten. Om nog maar te zwijgen over het waanzinnige uitzicht over het strand. Maar dat is niet het enige wat het hotel te bieden heeft. The Shore Club heeft ook een privé strand en grote zwembaden. Uiteraard kun je er ook heerlijk dineren en borrelen. 

Celebs die er hebben geslapen: Gisele Bünchen, Rihanna, Justin Timberlake, Jessica Simpson, Jay Z en Beyoncé

Prijs: $1129 per nacht voor de meest gevraagde kamer

ME Hotel, Londen


Bron

Celebs die dol zijn op Londen verblijven in het ME Hotel. Dit hotel in hartje Londen heeft kamers met waanzinnig uitzicht over de stad. Geen wonder dat alle London lovers hier een kamer boeken! De sterren hoeven niks tekort te komen in het ME Hotel, ze krijgen er een heel team bij dat 24 uur per dag voor hen klaar staat om ervoor te zorgen dat ze op hun wenken bediend worden. Voor de gasten die aan hun bikinibody willen werken is er een gym die op elk tijdstip geopend is en als er nog wat zaken gedaan moeten worden dan zijn er vergaderzalen beschikbaar. 's Avonds is het relaxen geblazen en komen de sterren bij met een cocktail op de rooftop van het hotel, inclusief adembenemende skyline, natuurlijk. 

Celebs die er hebben geslapen: Ellie Goulding, Iggy Azalea, Victoria Beckham, Diane Von Furstenberg, Donatella Versace

Prijs: ongeveer $770 per nacht

The Cosmopolitan, Las Vegas


Bron

De supersterren komen helemaal niks tekort in The Cosmopolitan. Het hotel is van alle gemakken voorzien, waaronder een prachtig interieur met een kristallen kroonluchter, 13 restaurants, optredens van grote sterren en een waanzinnig uitzicht op de Las Vegas skyline. Veel beroemde artiesten hebben er opgetreden en bleven ook slapen in één van de mega kamers die het hotel heeft.

Celebs die er hebben geslapen: Jay Z, Beyoncé, Adele, Blake Lively, Jennifer Lopez, John Mayer, Gwyneth Paltrow, Chris Martin en Florence Welch

Prijs: ongeveer $650 per nacht

Windsor Court, New Orleans


Bron

Windsor Court in New Orleans heeft een klassiek interieur waardoor je even terug in de tijd gaat. 's Middags kun je er high tea'en, 's avonds kun je luxe dineren en daarna kun je altijd nog een martini drinken met live jazz muziek op de achtergrond. Natuurlijk kun je er ook slapen in luxueuze kamers, bijvoorbeeld kamer 2117 met een private lounge, butler, drie culinaire hapjes per dag en een terras. 

Celebs die er hebben geslapen: Miley Cyrus, Justin Timberlake, Jessica Biel, Kathy Bates, Paul McCartney

Prijs: ongeveer $1400 per nacht

Round Hill Hotel & Villas, Montego Bay

Celebrities hebben een druk bestaan, gelukkig kunnen ze tijdens hun verblijf in Round Hill Hotel & Villas helemaal tot rust komen. Alsof het heerlijke strand met blauwgroene zee nog niet rustgevend genoeg is, kun je er ook hot stone massages krijgen. Voor de celebs die in shape willen blijven zijn er kano's en paddle boards beschikbaar. Ook kunnen ze ongestoord zonnen bij hun privé zwembad.

Celebs die er hebben geslapen: Meryl Streep, Anna Wintour, Kate Hudson, Lupita Nyong'o

Prijs: ongeveer $3000 per nacht

Waldorf Astoria, New York


Bron

Het Waldorf Astoria Hotel heeft een rijke geschiedenis. Dat zie je ook terug in het interieur. Er zijn kamers die vernoemd zijn naar de mensen die erin hebben verbleven zoals Marilyn Monroe en Elizabeth Taylor. Het hotel is favoriet bij veel royals, zo heeft Koningin Elizabeth er weleens geslapen. Ze hebben een bijenkorf waaruit ze honing oogsten. De honing gebruiken ze weer als ingrediënt in de gerechten die het restaurant in het hotel maakt. Maar de sterren kiezen ook voor Waldorf Astoria door de locatie: je verblijft in hartje New York. 

Celebs die er hebben geslapen: Lady Gaga, Donatella Versace, Sting, 

Prijs: ongeveer $2000 per nacht

In welk hotel zou jij weleens een nachtje willen slapen? 

Bron

Must reads 👀