Beauty

Dé tip om je lippenstift de hele dag te laten zitten

We houden van lippenstift, maar we houden er niet van dat we na een uur al moeten bijwerken. En als het wel een zogenaamde 'long lasting lipstick is' ligt het er na een maaltijd alsnog af. Herkenbaar? Vast wel. Maar nu heeft de Girlscene redactie iets gevonden wat ervoor zorgt dat je lippenstift muurvast zit. Echt een aanrader! Lees snel verder.

Normaal gesproken schrijven we niet heel vaak een artikel over één product, maar dit was wel even de moeite waard om te delen. Sindskort hebben we kennis gemaakt met de lipstick sealer van Artdeco. Allereerste indruk? Interessant! We kunnen vernieuwende producten waarderen en aangezien we nog niet veel lipstick sealers hebben gespot willen we deze graag even testen. And we did


Dit is 'm dan: Artdeco Magic Fix Lipstick Sealer. Een magisch goedje in een flacon van matglas met een glanzende dop… De verpakking is in ieder geval goedgekeurd! Nu het product zelf nog. 


En dit is wat je ziet als je het dopje eraf draait. Dat is trouwens gelijk het punt waarop we sceptisch worden. Het ziet eruit als nagellak en ruikt enorm sterk – en dat is geen positief teken.

Ondanks de enorm sterke (alcohol?) geur besluit Girlscene's Renée om het te proberen. Laten we beginnen…


Eerst even lippenstift aanbrengen. Dit is de kleur Fab Pop van Clinique. Als die kleur goed zit is het tijd om de lipstick sealer te gebruiken.


De lipstick sealer aanbrengen gaat wat ongemakkelijk. Normaal is een kwastje van bijvoorbeeld een lipgloss niet zo flexibel als dit nagellak kwastje. Maar nog erger: het brandt! Het scheelde niet veel of de lipstick sealer werd van de lippen geveegd, maar we houden vol. Na een paar seconden trekt dit (en de geur) weg.


After. De lippen ogen in real life matter en plakken licht alsof je een lipgloss draagt die bijna van je lippen verdwenen is. 

De test…
Nu vraag je je ongetwijfeld af of deze 'Magic Fix' dan echt zo magisch is. Het antwoord? Ja en nee. Het is niet kissproof zoals Artdeco beloofd. De kleur geeft namelijk licht af. Stel je draagt rode lipstick, dan zie je dit zeker terug op de lippen (of waar dan ook…) van je vriend of vriendin. Die belofte komt Artdeco niet na, maar het blijft wel zitten als je iets eet of drinkt en dat is heel belangrijk. Verder is er niet veel op aan te merken! Je moet even schrobben om het te verwijderen, dus dat betekent dat het lang op je lippen blijft zitten.

Tip: zorg ervoor dat je de gehele lip voorziet van een laagje lipstick sealer, anders krijg je een gekke overgang.

Artdeco Magic Fix Lipstick Sealer kost €13,95 (5 ml) bij Douglas. Het product is zuinig in gebruik.

Wat vind jij van de lipstick sealer? Kende jij dit product al?

Must reads 👀