Styleshake

Fashion door Redactie

Voor een speciale gelegenheid een jurkje nodig? Zul je altijd zien dat je in de winkel tientallen leuke jurkjes tegenkomt, waarvan je van de ene de mouwtjes leuk vindt, van de andere de hals en van de ander het model en de kleur. Nu is daar een perfecte oplossing voor: Styleshake! Ontwerp en bestel je eigen jurk online!

Mijn probleem bij de zoektocht naar hét jurkje is vaak het model en de maat. Zit ‘ie bij mijn taille goed, zit hij bij m’n borsten te strak en m’n heupen te los en is hij te lang. Bij Styleshake heb je dat probleem niet, want je moet je maten precies doorgeven! Op de site staat een uitgebreide handleiding met uitleg wáár je moet meten, wát je moet meten en hoe je dat precies moet doen.

Als je je maten hebt ingevoerd (of een standaard maat hebt gekozen, bijvoorbeeld maat 40), kan je gaan ontwerpen! Je kan kiezen uit verschillende bovenstukken, halzen, mouwtjes, rokken,riemen en afwerkingen als ruches, riemen, strikken en stiksels. Je kan elk deel maken in de kleur en soort stof die je zelf wilt.

Geen zin in ontwerpen? Je kan ook een jurk kopen die gemaakt is door iemand anders! Deze koop je dan in je eigen maat (of de maten die je ingevoerd hebt). Je kan de jurk ook nog aanpassen naar jouw smaak.

Leuk aan Styleshake is dat je wanneer je je aanmeld om je maten in te voeren, je meteen je eigen Styleshake pagina hebt met een profiel en een gallery. Je kan dus oneindig veel jurken ontwerpen en aan andere designers op Styleshake laten zien! Enne, je kan trouwens niet alleen jurken ontwerpen, maar ook topjes en rokken!

Het bestellen is heel makkelijk. Wanneer je klaar bent met ontwerpen of een jurk van iemand anders gekozen hebt, klik je op ‘buy’ en selecteer je je land. Je kan betalen met creditcard en PayPal! Dit gaat snel en makkelijk en binnen 10 dagen heb je je jurk, top of rok van Styleshake in huis. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van.

Mijn ontwerpen:

De  jurken zijn er vanaf €95, de topjes en rokken vanaf €57. De verzendkosten naar Nederland zijn €19.

door onze redactrice Cynthia