Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Taylor Swift en Nicole Scherzinger, tot Vanessa Hudgens en Kim Kardashian. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Taylor SwiftTaylor Swift ziet eruit als een Victoria's Secret model in deze outfit met haar eindeloze benen. Ze werd gespot aan de arm van Calvin Harris in New York toen ze haar appartement verliet. Het topje en de rok zijn van Aqua en de killerheels van Prada.

Demi Lovato De stijlvolle Demi wordt in New York gespot terwijl ze haar hotel verlaat. Demi gaat voor casual, maar stylish. Haar hakken, waar ze vaak op wordt gespot, zijn van Vince Addie en het bikerjasje is van Roberto Cavalli.

Rihanna Rihanna genoot van een maaltijd bij Da Silvano in New York voordat ze naar Londen vloog. Ze liet weinig aan de verbeelding over met haar doorschijnende beha. Om de boel toch een beetje te bedekken droeg ze een grote jas van Rodarte. Haar ripped jeans draagt ze dit keer niet met sneakers, maar met klassieke Giuseppe Zanotti hakken. 

Vanesssa Hudgens Vanessa is de laatste tijd alleen maar in New York te vinden, omdat ze hier bijna elke avond in het theater staat. Normaal gaat Vanessa voor bohemian looks, maar ze bewijst dat een klassieke outfit haar net zo goed staat. Vanessa combineert witte ripped jeans met een witte blouse en een zachtroze korte trui. Let vooral op alle gouden details, love it!

Nicole ScherzingerEr zullen weinig outfits zijn die Nicole niet goed zouden staan. Nicole was een paar dagen in New York voor een event, maar natuurlijk ging ze ook langs een paar toeristische hotspots. Echt comfy ziet het er niet uit, maar mooi is het wel. Nicole draagt zoals gewoonlijk torenhoge hakken en een leren broek. Ze matcht haar oranje tas met haar jas.

Kim KardashianNa een lesje balletles wordt North opgehaald door Kim Kardashian. Kim gaat voor comfortabel en draagt de door haar man ontworpen Yeezus sneakers en een legging. Het leren jasje heeft hubby Kanye west ook. Op zijn jasje staat 'Just' en op Kim's jasje 'Married'. Na hun bruiloft maakten ze foto's met deze jasjes in de photo booth. 

Gwyneth PaltrowGwyneth Paltrow wordt in New York gespot in een casual outfit. Gwyneth werd door hordes fotografen achtervolgd en probeerde haar gezicht met haar telefoon te bedekken. De iPhone 6 is groot, maar helaas ook weer niet zo groot. Gwyneth combineert lage All Stars met een zwarte leren broek en een gestreepte sweater van Saint Laurent.

Rebel Wilson Rebel heeft het druk in New York, ze is bezig met de opnames van haar nieuwe film 'How to be single'. Tussen de opnames door draagt Rebel een leatherlook joggingbroek, zwarte loafers en een basic t-shirt.

January JonesAlle celebs uit L.A. vertrokken afgelopen week naar Malibu voor het jaarlijke feest van Joel Silvers. January Jones was daar ook te vinden en ging voor all white. Ze droeg flared jeans met een gebreide sweater van Michael Stars. 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: GettyImages

Must reads 👀