Mylipstuffstore.com

Fashion door Redactie

Tijdens één van mijn lange zoektochten naar diervriendelijke hebbedingetjes werden mijn gebeden verhoord en kwam ik in de "diervriendelijke-lippenbalsem-hemel": mylipstuffstore.com.

Dit is dé site voor lippenbalsem-verslaafden die ook graag aan de dieren denken, want de lippenbalsems zijn 100% proefdiervrij, én voor degene met nog hogere eisen hebben ze zelfs veganistische lippenbalsems (zonder bijenwas). De lippenbalsems zijn gemaakt van natuurlijke balsems en oliën. Er zijn wel meer dan 400 smaken, én je kunt kiezen uit een normale stick, een potje, een lipgloss roller en een getinte lipgloss roller.

Ook zijn er balsems met je eigen horoscoop, voor verschillende "moods", met je initialen en ga zo maar door. Kortom: als je gek bent van lippenbalsems, hoort deze site bij je favorieten!

Natuurlijk heb ik gelijk besteld. Zoals je zult begrijpen heb ik eerst minimaal een uur zitten kwijlen achter mijn laptop bij het lezen van allerlei heerlijke geurtjes/smaken zoals:  Banana Cream Pie, Milk & Cookies, Pancakes & Sirup en nog véél meer. Maar ik moest wel kiezen, én mezelf inhouden om niet téveel geld uit te geven. Uiteindelijk was dit mijn keuze:
De gewone lippenbalsems: Twisted Melon, Cucumber Melon en Strawberries & Chocolate. $2,00 per stuk - €1,37
De getinte roller: Melon Mania. $3,50 - €2,41
Een potje: Brownie. $3,00 - €2,06

Verzenden en de verzendkosten:
Je kunt je bestelling op twee manieren laten verzenden: als "samples" of als "USPS priority". Ik heb gekozen voor "samples" omdat dat scheelt in de verzendkosten, maar deze verzending kan maar tot een bepaald aantal artikelen. Met wat ik heb besteld kon ik ze nét laten verzenden als "samples". Van de gewone lippenbalsems kan je er 9 bestellen zodat het daar onder valt maar als je andere soorten in plaats van gewone balsems besteld kan je er minder nemen.
 
Ik was voor mijn bestelling $8,00 aan verzendkosten kwijt, dat is €5,50. Voor mijn hele bestelling inclusief verzendkosten betaalde ik: $20,50, dat is € 14,09.
 
De levertijd: ze zeggen dat het wel twee tot drie weken kan duren, maar ik had mijn bestelling binnen zes dagen al! Ze kwamen in een klein envelopje met bubbeltjes plastic, de getinte lipgloss roller zat extra ingepakt om beschadiging te voorkomen, en ze waren allemaal netjes geseald in plastic. Dus niets op aan te merken! De etiketten zijn niet heel bijzonder maar simpel met de naam van de balsem, de ingrediënten en de website. Je kunt trouwens betalen met Paypal en creditcard!

De smaken en geuren:
 
- Cucomber Melon: Een heerlijk fris geurtje dat ruikt naar zijn naam, als je niet van sterke geuren houd is dit ideaal!
- Strawberries & Chocolate: Een echte chocolade geur met een vleugje frisse aardbei.
- Twisted Melon: Een lekkere watermeloen geur gemengd met frisse pepermunt.
- Melon Mania: Een frisse mix van verschillende soorten meloen, de kleur is kersen rood, ik vind de kleur niet helemaal perfect over mijn lippen verspreiden maar de lekkere geur maakt het helemaal goed! Hij rolt en glijd lekker over je lippen.
- Brownie: Het potje vind ik echt té schattig, hij ruikt echt heerlijk naar chocolade!
- De balsems smeren goed uit, ze lijken wel bijna te smelten op je lippen maar niet op een vieze/vette manier, ze hebben allemaal een transparante kleur(behalve de getinte lipgloss). De balsems blijven ook niet dik op je lippen liggen maar trekken er goed in.

Conclusie: Heerlijke balsems met lekkere geuren, niet duur, snelle levertijd én diervriendelijk & natuurlijk! Dus flink smeren en op naar de volgende bestelling!
 
Door Charlene