News

Deze nieuwe real life Barbie leeft ook als een speelgoedpop

Barbie is voor velen een speelgoedpop, maar voor sommige mensen is het een way of life. Angelica Kenova ziet er niet alleen uit als een Barbiepop, maar zo leeft ze ook. Angelica trekt uitsluitend popperige kleding aan die haar über slanke taille en grote borsten benadrukt. Haar moeder heeft haar altijd opgevoed als pop en ze mag dan ook niet met mannen omgaan. Maak kennis met Angelica, de Russische schone die leeft als een Barbiepop. 

Er komen steeds meer menselijke Barbie's bij, althans zo lijkt het. Je kent de meest bekende 'human Barbie' Valeria Lukyanova misschien wel (in dit artikel kun je de kiekjes van haar laatste fotoshoot bekijken), maar er zijn dus nóg meer vrouwen die leven zoals Barbie. Het verhaal van de Russische Angelica is echter nog een stukje ingewikkelder. Zij ziet er niet alleen uit als een speelgoedpop, maar is ook zo opgevoed. 

Als je Angelica ziet dan vallen haar popperige ogen, slanke taille en grote borsten meteen op. Ze lijkt op Barbie. Angelica heeft een taille van 50 centimeter, weegt 40 kilo en heeft cupmaat 70F. Ze beweert dat er geen plastisch chirurg aan te pas is gekomen. Angelica heeft dus het uiterlijk van een pop, maar is ook altijd zo behandeld door haar ouders. Al sinds haar geboorte kleedt haar moeder haar als een pop. 

 

 

 

De real life Barbie is 26 jaar, maar mag tot op de dag van vandaag nog steeds niet alleen shoppen en haar eigen kleding uitzoeken. Angelica's moeder staat erop dat ze uitsluitend kleding draagt die haar figuurtje goed benadrukt. Ook heeft ze nog nooit een vriendje gehad, want ze mag niet omgaan met mannen. "Mijn ouders hebben me als een prinses opgevoed. Ik mocht nooit naar buiten en mocht niet met jongens omgaan. Daardoor ben ik niet geschikt voor het echte leven. Ik ben een levende pop", vertelt Angelica. 

De Russische schone werkt als model en heeft duizenden volgers op Instagram en Facebook. Ze plaatst hier pikante foto's, dat vinden haar ouders dan wel weer goed. Haar ouders vinden het belangrijk dat ze in shape blijft, ze vertellen haar wat ze wel en niet mag eten en letten erop dat ze op tijd gaat sporten. Angelica is niet van plan om altijd te leven als een pop."Al heel mijn leven houden mijn ouders me in een glazen kasteel, maar ooit breek ik uit. Het is nooit te laat om onafhankelijk te worden", zegt Angelica.

Watch on YouTube

Wat vind jij van het leven van Angelica? Geloof jij dat ze nooit bij een platisch chirurg is geweest?

Bron, bron

Must reads 👀