Beauty

Zo draag je gekleurde eyeliner en oogpotlood

Gekleurde eyeliner; de één kan niet zonder terwijl de ander het afschuwelijk vindt. Toegegeven, niet elk kleurtje staat iedereen goed, maar als de juiste kleur bij jouw gezicht vindt kan het je ogen nog meer laten spreken. Girlscene's Marjolein en Emma testtet 10 gekleurde eyeliners. Wat zeg jij: Hot or not?

ArtDeco Sof Eye Liner Waterproof 61

Structuur: Deze eyeliner is redelijk droog, waardoor het lastig is om een strakke, dunne lijn te zetten. Ook is het nodig om de lijn een paar keer over te trekken om genoeg pigment te krijgen. De eyeliner blijft lang zitten en vervaagt niet. 

Prijs: €6,95
Winkel: Douglas
Cijfer:  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    ♥ ♥ 6/10 

Gosh Velvet Touch Eye Liner Waterproof 001 Blue Moon
Structuur: De eyeliner heeft een romige structuur waardoor het makkelijk is om een lijn te zetten. Hoewel het potlood romig is, blijft de eyeliner de hele dag zitten en vervaagt het niet. 

Prijs: €7,79
Winkel: Kruidvat
Cijfer:  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥      ♥ 9/10 

Gosh Xtreme Liquid Gel Eyeliner 009 Royal Blue
Structuur: Deze vloeibare eyeliner is een beetje waterig, waardoor je erg precies aan de slag moet. Met het dunne kwastje kun je een dunne strakke lijn zetten, maar let wel op dat je je wimpers niet raakt want als ze eenmaal blauw zijn is het moeilijk om ze weer zwart te krijgen.

Prijs: €8,79
Winkel: Kruidvat
Cijfer:   ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥   ♥ ♥ 8/10 

Gosh Xtreme Liquid Gel Eyeliner 008 Turquoise

Structuur: Deze eyeliner heeft dezelfde structuur als de bovenstaande eyeliner. De eyeliner is waterproof, maar verwacht niet dat je deze eraf krijgt met olie of oog make-up remover, want zelfs daarna zie je de groene waas nog zitten. Een voordeel is dat de eyeliner superlang blijft zitten, maar een foutje kun je je dus niet veroorloven. 

Prijs: €8,79
Winkel: Kruidvat
Cijfer:  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    ♥ ♥ 6/10 

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil 13 Citron

Structuur: Een lichte kleur als geel moet goed gepigmenteerd zijn. Je wilt de oogpotlood tenslotte niet vijf keer hoeven aanbrengen om resultaat te zien. Dit is gelukkig totaal niet het geval met de Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil. Dit oogpotlood laat een intense kleur achter en dat is wat je wil als je voor zo'n opvallende kleur gaat. Het oogpotlood blijft de hele dag goed zitten. Zo goed dat het potlood dat per ongeluk op de wimpers terecht is gekomen heel moeilijk te verwijderen is, waar hij wel een minpunt voor krijgt.

Prijs: €9,90
Winkel: Yves Rocher
Cijfer:  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil 05 Violet Iris

Structuur: Het paarse potlood uit de Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil lijn is een stuk donderder dan de gele variant. Helaas brak de punt af bij het openen van de verpakking, waardoor het potlood geslepen moest worden. Door het slijpen werd de punt redelijk dik en was het moeilijker om het secuur aan te brengen. Op het potlood zelf is niets aan te merken. Het is goed gepigmenteerd en de kleur is prachtig. De prijs is iets minder, maar dan heb je wel een oogpotlood dat de hele dag blijft zitten.

Prijs: €9,90
Winkel: Yves Rocher
Cijfer:  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil 12 Bleu Agave

Structuur: Je hebt het inmiddels wel door; als je voor een aparte make-up look wilt gaan dan ben je aan Yves Rocher aan het juiste adres. Ook dit is een intense en opvallende kleur. Prachtig bij blauwe ogen! Het potlood brengt fijn aan en glijdt over de huid. De grootste pluspunten gaan zonder twijfel naar de pigmentatie en de houdbaarheid.
Prijs: €9,90
Winkel: Yves Rocher
Cijfer:  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    ♥ ♥ 6/10

Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil 15 Rose Fuchsia

Structuur: Roze oogpotlood is een gewaagde kleur, want het laat je al snel ziek lijken. Je moet het echt kunnen hebben. Dit doet echter niet af van de kwaliteit van het product. Ook het roze oogpotlood brengt heel makkelijk aan en blijft de hele dag zitten. Helaas belandt de roze kleur ook snel per ongeluk op je wimpers, maar als je een echte eyeliner expert bent (zoals ik dus niet ben) dan moet het geen probleem zijn. 

Prijs: €9,90
Winkel: Yves Rocher
Cijfer:  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    ♥ ♥ 6/10

Rimmel London Exaggerate Smoke 'N Shine 004 Blue Steel

Structuur: Dit oogpotlood heeft een crème structuur en glijdt hierdoor gemakkelijk over de huid. De punt van het oogpotlood is aan de harde kant waardoor het aanbrengen een beetje onprettig kan zijn. Hiervoor minpunten. De kleur van het Rimmel London oogpotlood is echter prachtig en een stuk draagbaarder dan die van Yves Rocher. Prachtig voor een Smokey Eye op een zaterdagavond! 

Prijs: €7,49
Winkel: In alle drogisterijen
Cijfer:  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    ♥ ♥ 6/10

Welke eyeliner is jouw favoriet?

Must reads 👀