Fashion

Monday Musthave: Eugenia Kim Hoed

De zomer is in zicht! Tijd om een hoed aan te schaffen. Welke dat moet zijn? Dat zocht FindMyMusthave.nl voor je uit. De online fashion finder spotte namelijk een modelletje dat enorm populair is op planeet mode. Onder andere blogster Gary Pepper Girl is ermee gespot: de 'Do Not Disturb' zonnehoed van Eugenia Kim.

Eugenia Kim? Nooit van gehoord? De hoofddeksel designer is bekend door haar samenwerkingen met onder andere Ralph Lauren, Donna Karan en Diane von Furstenberg en onder andere celebs als Madonna, Sarah Jessica Parker en Beyoncé fan van zijn. Waarom we het 'Do Not Disturb' exemplaar van Eugenia zo cool vinden? Het lijkt wel alsof ie speciaal voor ons ontworpen is. Eén: hij heeft een brede rand, waardoor we goed tegen de zon worden beschermd (we willen 's avonds namelijk niet zo rood als een kreeft op dat feestje verschijnen). Twee: de cheeky boodschap op de hoed. Op het strand móét je ons gewoon met rust laten!

De 'Do Not Disturb' hoed van Eugenia Kim kost € 418 en is verkrijgbaar via onder andere Saks Fifth Avenue. Gaat die prijs je toch iets te ver? Dan zien wij hier een heerlijke Do It Yourself! Want met een simpele basic zonnehoed, een potlood, naald, draad en een hoop zwarte paillettjes, maak je zo een mooie look-a-like!

eugenia kim do not disturb hat
Beeld: Instagram @meandmmm / Gary Pepper Girl / Instagram @nowfashionista / @threadsstyling / Wear Where Well / Instagram @glamourmag

Look-a-like shoppen of maken? FindMyMusthave.nl selecteerde voor ons de mooiste varianten:

zonnehoed kopen

Asos oversized floppy hat via Asos.com, € 21,92     Eugenia Kim 'Do Not Disturb' sun hat via Saksfifthavenue, € 418,75
 
flaphoed

Asos oversized floppy hat via Asos.com, € 24,66     Violetta strohoed via Mango.com, € 29,99
 
floppy hat
 
Floppy strohoed met strik via deBijenkorf, € 24,95        Asos Straw Floppy hat via Asos.com, € 24,66


Meer fashion inspiratie zien of ben je op zoek naar een specifiek product? Check dan FindMyMusthave.nl eens! Op deze super handige website heb je namelijk je fashion musthaves in no-time gevonden!

Must reads 👀