Miss Selfridge

Fashion door Redactie

Ik weet nog dat er vroeger een Miss Selfridge winkel in Eindhoven zat. Een van de eerste 'duurdere' aankopen deed ik hier: een heel mooi zilvergrijs vestje met glitters, toen met dertig gulden (!) echt een enorme aankoop. Later verdween de winkel en hoorde ik er nooit meer van. En nu tipte iemand me per mail over de webshop van Miss Selfridge!

Superleuk, dus. De webshop staat vol met kleding; van jurken en jassen tot topjes en broeken. Ook accessoires zijn hier goed vertegenwoordigd: schoenen, tassen, leggings en sieraden. Daarnaast zijn er speciale rubrieken, zoals Uitverkoop, Going Out (met lekker feestelijke kleding) en Petites, voor meiden met een klein maatje. Ook leuk: de rubriek Vintage Style met allerlei kleding geinspireerd op vroeger.

Bestellen is best simpel: je betaalt met creditcard of PayPal (hoera!). Verzendkosten zijn £5 en je pakketje wordt binnen 5 tot 7 werkdagen afgeleverd. All the way from Britain!

Let op: alle prijzen staan wel in ponden. Omrekenen kan bijvoorbeeld hier. Enne; de pond staat op het moment supergunstig tegenover de euro, dus shoppen maar!

Mijn favoriete items: