Lifestyle

Ken jij ze allemaal? Dit zijn de 7 verschillende soorten penissen

Piemels.. het blijven bijzondere dingen. En net zoals vagina’s zijn piemels er ook in alle soorten en maten te vinden. De beroemde bloeier en groeier kende je misschien al wel, maar dat is maar een kleine greep uit het aanbod out there. Girlscene dook in de wereld van het mannelijke pronkstuk: de penis. Benieuwd geworden? Lees snel verder en check welke piemels er allemaal zijn.

1. De bescheiden piemel
Mannen praten vaak enorm trots over hun piemel, maar er zijn natuurlijk ook wat kleinere exemplaren te vinden. Formaat hotdog is misschien niet altijd even bevredigend tijdens de seks, maar ja, niet iedereen is perfect en size doesn’t matter, right? ;-)

2. De reusachtige piemel
Deze penis zal je in eerste instantie een beetje afschrikken. Te klein is niet fijn, maar te groot al helemaal niet. Hij is er waarschijnlijk apetrots op, maar dat hoeft niet altijd te betekenen dat jij er ook blij mee bent. 

3. De besneden piemel
In Nederland lopen er niet zo veel besneden penissen rond, hoewel het in veel andere culturen heel erg normaal is. Penissen worden vaak besneden vanwege hygiëne of het geloof. Bij de besneden piemel zie je gelijk wat voor ‘vlees je in de kuip hebt’, want de voorhuid verbergt niets, omdat deze is weggesneden. De besneden piemel verschilt niet veel van een normale piemel, behalve dat je bij het aftrekken beter een beetje glijmiddel kunt gebruiken, omdat de voorhuid natuurlijk niet meeschuift. 


Bron

4. De Pisa piemel
Niet elke piemel is recht. Gelukkig maar, want een kromme piemel kan soms voor wat extra genot zorgen. Een piemel die iets naar boven afwijkt kan je G-spot raken. Een piemel die erg naar beneden buigt kan iets minder comfy zijn, maar er zijn genoeg standjes waarbij je er minder last van hebt. Een piemel die naar links of rechts buigt is vaak ook iets minder fijn, maar als je bijvoorbeeld op je zij gaat liggen tijdens de seks raakt hij precies de juiste plekjes.

5. De bloeier
De bloeier wordt in het Engels ook wel een shower genoemd. Oftewel; what you see is what you get. De bloeier is in slappe toestand net zo groot als in erectie. Een bloeier wordt vaak niet enorm hard en dat kan betekenen dat de bloeier er tijdens de seks weleens ‘uitfloept’.

6. De groeier 
De groeier, of grower doet precies wat zijn naam zegt; hij groeit. De groeier stelt in slappe toestand niet heel veel voor, maar zodra de groeier een erectie heeft, snap je ineens waarom hij zo genoemd wordt. De groeier wordt ook weleens een bloedpiemel genoemd. Het klinkt erg barbaars, maar in erectie stroomt er zoveel bloed naar de piemel dat hij veel groter en harder wordt. 

7. De paddenstoel piemel
De paddenstoel piemel ziet er niet zo vies uit als het klinkt. De paddenstoel piemel heeft een grote ‘kop’ net zoals een paddenstoel. De schacht is smal, maar de eikel is in verhouding een stuk groter.