Celebs

OMG: Dit krijgen celebs betaald om front row te zitten

We wisten waarschijnlijk allemaal al dat celebs betaald krijgen als ze sieraden van een bepaalde designer dragen of als ze bij een event aanwezig zijn. Het zijn eigenlijk wandelende reclameborden. Waarschijnlijk dacht je ook dat celebrities de duurste kaartjes kochten om front row te zitten, maar niets is minder waar. Het zijn de celebs die juist betaald worden om hun gezicht te laten zien! Check hier de schokkende bedragen!

Terwijl jij een moord zou doen om bij een modeshow van een beroemde designer front row te zitten, zijn er celebrities die zo'n show gewoon als een middagje werk beschouwen. Hoe vaak komt het voor dat je celebrity's in bijvoorbeeld 'Wie rockt de look?' ziet verschijnen die tijdens een modeshow volledig gehuld zijn in kleding van de designer. Voorheen dacht je waarschijnlijk altijd dat de celebs een goede indruk wilde maken bij de designer, maar eigenlijk is het gewoon deel van een zakendeal. 

Celebs die het meest betaald krijgen voor shows zijn Rihanna, Beyoncé en natuurlijk Kim Kardashian. Deze celebs hebben zo'n grote fanbase, dat zij hoe dan ook voor veel publiciteit en paparazzi zorgen en dat is precies wat de designers willen. Rihanna kreeg voor Karl Lagerfelds show in Parijs tijdens Fashion Week $97.500 betaald. Beyoncé krijgt zelfs zo'n $100.000 betaald. In 2011 kreeg Kim Kardashian al $50.000 betaald om haar gezicht te laten zien bij een modeshow, maar helaas is het niet bekend hoeveel ze nu betaald krijgt. Wij gokken op minimaal $100.000.

Niet alleen voor shows krijgen celebs deze schokkende bedragen, maar zelfs voor festivals, zoals het beroemde Coachella krijgen de celebrities ook betaald. Lea Michele kreeg $20.000 betaald en het enige wat ze daarvoor hoefde te doen was te feesten met haar vriendinnen in een outfit van Lacoste. Vanessa Hudgens had een deal met McDonalds, waarom precies weten we ook niet, maar die deal leverde haar wel $15.000 op. De Britse blogger en it-girl Louise Roe was iets minder veeleisend en kreeg $5000 en 3 tickets voor het festival.

Wist jij dat celebs zo veel betaald kregen om front row te zitten?

Bron, Bron, Bron

Beeld: GettyImages

Must reads 👀