News

Dit is ‘m: de knapste buschauffeur van Nederland

Een ritje met de bus is iets wat je misschien dagelijks doet. Niet zo bijzonder, no big deal. Je stapt de bus in, begroet de chauffeur, scant je ov-kaart en dan kan de zit naar je bestemming beginnen. Maar die saaie busreis wordt ineens een stuk leuker als de busdeuren openen en je een héle knappe chauffeur ziet zitten. Helloooooo, jouw dag is goed! En wij hebben die leuke, knappe buschauffeur gevonden. 

Een busritje is niet echt het meest spannende op de wereld. Soms is het zelfs een beetje saai, alleen maar voor je uitstaren en wachten tot je op jouw bestemming bent. Maar de rit wordt een stuk leuker met een knappe chauffeur. Nee, wat zeggen we: je hebt ineens zín om met de bus te gaan ;-). 

Maar bestaan ze wel, knappe chauffeurs? Het antwoord daarop is ja! Een vrouw met de naam Murual was blij verrast toen ze op een ochtend de bus in stapte. Normaal lette ze niet zo op de chauffeurs, maar dit keer werd haar interesse ineens gewekt. Hallooooo knappe buschauffeur! Murual vertelde hem dat hij niet achter het stuur hoorde, maar op de voorkant van een magazine. En terecht! De knappe buschauffeur voelde zich gevleid en ging vervolgens met een big smile op de foto. Murual besloot de foto op Facebook te delen. Bedankt daarvoor, Murual! 

Veel weten we niet over de knappe buschauffeur, zijn naam is zelfs niet bekend. Wel weten we dat hij buschauffeur van Arriva is en rijdt in Den Bosch. Dus mocht je een keer 'toevallig' in de buurt zijn van deze stad, vergeet dan niet om een busritje te maken ;-). Wie weet word je wel rondgereden door de knapste buschauffeur van Nederland. 

Dat 'ie echt leuk is hoeven we niet meer te vertellen, toch? Op Facebook is de post in ieder geval al meer dan 25.000 keer geliked en de vrouwen die erop gereageerd hebben zeggen allemaal spontaan een busritje in Brabant te willen maken ;-). 

Heb jij weleens een knappe buschauffeur gespot? 

Bron