Lifestyle

10 gênante dingen die je op de wc meemaakt

Ben jij ook zo iemand die het beste naar de wc kan gaan als er helemaal niemand in de buurt is omdat je anders blokkeert? Dan heb je vast en zeker weleens gênante dingen meegemaakt als er iemand het wc-hokje naast je inloopt of juist wacht totdat jij van de wc komt. Girlscene heeft de 10 meest gênante situaties verzameld en we moeten zeggen: het is heel herkenbaar.

1. Dat moment dat je ongesteld bent en je moet het plasticje van de tampon verwijderen of je maandverband uit de verpakking halen. Het maakt zoveel geluid dat voor jouw gevoel iedereen het kan horen.

2. Voor het eerst poepen bij je vriendje of een vriendin thuis blijft ongemakkelijk. Vooral als je zo nodig moet dat je aan niets anders kunt denken dan dat. Gelukkig ben je niet de enige die poept in de wereld. 😉

3. Of nog ongemakkelijker: erachter komen dat iemand voor jou heeft gepoept én je de strontklontjes in de pot ziet hangen. Inclusief warme wc-bril. Of als je net hebt gepoept en er iemand na jou nodig naar de wc moet… Oeps. Je probeert de situatie dan waarschijnlijk te verbloemen met de smoes dat het super erg stinkt op de wc en dat het voor jou ook al het geval was.

Bron

4. Vergeten de deur op slot te doen om vervolgens halverwege het afvegen oog in oog te staan met iemand anders die ook moet plassen. Waarom gebeuren deze dingen? Vooral in het openbaar is dit een slecht idee.

5. Net beginnen met plassen en dan zien dat het wc-papier op is. NOOOOOOO. Je hebt natuurlijk ook geen zakdoekje of wat dan ook bij de hand, dus er zit niets anders op dan goed laten uitlekken voordat je je broek aan kunt doen.

6. Of je handen wassen en dan pas zien dat er geen (papieren) handdoek is om je handen aan af te drogen. Fantastisch.

7. Per ongeluk een scheet laten terwijl er iemand op de wc naast je zit. Ja sorry, ook jij hebt last van lucht in je darmen en waar kun je dat beter laten gaan dan op het toilet? En dat kuchje helpt ook niet mee…

8. Tegelijkertijd met iemand naar de wc gaan en dan wachten wie er als eerste gaat plassen. Op de een of andere manier blijft dat lastig, vooral als jouw plas nogal hard in de pot klettert.

9. Ook zo'n fijne: zien dat iemand de toiletten verlaat ZONDER de handen te wassen. En daarna iets eten met de handen zeker? 😉 Hmm, lekker.

10. Je hebt nietsvermoedend je ding gedaan en je handen gewassen en dan gebeurt het. Je pakt de deurklink om naar buiten te gaan en voelt dan dat deze nat is. Gadverdamme!

Welke dingen zijn voor jou herkenbaar?