Lifestyle

How to: dubbele vlecht

Een ingevlochten double braid is hét kapsel van het festivalseizoen of voor een fijne dag op het strand met je vriendinnen. Het is super girly en makkelijk maar je moet natuurlijk wel even weten hoe het moet. Tijdens de warme zomerdagen is het fijn om je haren op te steken zodat het wat luchtiger valt. Met dit kapsel blijft het een hele dag sowieso zitten, en het beste is nog, je hebt er bijna geen haarproducten voor nodig! In dit artikel laten we je uitgebreid zien hoe je deze ingevlochten double braid kunt maken, bekijk de video en probeer het vooral thuis uit!

Hallo! daar zijn we weer met een nieuwe DIY haartutorial. Bij We Heart Fashion zitten we met een groep meiden met allemaal best een bosje haar. Dit is natuurlijk mooi en fijn, maar in de zomer kan dit nog wel eens vervelend zijn. Het gaat bijvoorbeeld snel warm worden of in de knoop raken na een lekker dagje strand. Hiervoor hebben wij inmiddels de ultieme en makkelijke haar trend gevonden. Je hebt er wel iets langer haar voor nodig (het liefst minimaal schouderlengte). Maar keep in mind dat je met korter haar een leuke variant kan doen door een bovenste laagje in te vlechten!

De ingevlochten double braid ziet er misschien wat lastig uit maar in de tutorial laten we je zien dat dit absoluut niet zo is. Het enige wat van belang is om je haar op deze manier op te steken is dat je een aantal schuifspeldjes, een elastiekje en een beetje hairspray hebt. Verder ben je good to go! Ben je al nieuwsgierig? Bekijk vooral de tutorial en enjoy! Ook horen wij natuurlijk graag aanvragen van tutorials die we voor jullie kunnen doen, dus heb je een idee? Laat het vooral weten! 

Watch on YouTube

Klik hier als je de video niet kunt zien
Klik hier om je te abonneren

Wat vind je van de video? Ga je dit kapsel proberen?