News

De mooiste en meest gewaagde gala looks in Cannes

Er zijn nooit zoveel sterren bij elkaar in Europa als tijdens het filmfestival van Cannes. De nieuwste films worden gepresenteerd, maar eigenlijk is het een perfect excuus om je flink op te doffen. De sterren paraderen over de rode loper in de mooiste galajurken. Als je nog inspiratie nodig hebt voor je eigen gala, dan kun je zeker een voorbeeld nemen aan de looks tijdens het filmfestival van Cannes ;-). Kijk mee naar de galajurken van onder andere Doutzen Kroes en Karlie Kloss. 

Doutzen Kroes

Nederlands trots is ook in Cannes en wat ziet ze er mooi uit! Samen met haar man Sunnery James paradeerde ze over de red carpet in een cut out dress van Atelier Versace. 

Naomi Watts 

Naomi schittert in een poederblauwe jurk van Elie Saab Haute Couture. Het staat haar prachtig!

Natalie Portman

Natalie slaat vrijwel nooit de plank mis als het op fashion aankomt. Ook in Cannes ziet ze er weer beeldig uit in een simpele maar stijlvolle red dress van Dior. 

Lupita Nyong'o 

De Amerikaanse media waren het er roerend mee eens: Lupita had de allermooiste galajurk. Dat is niet zo gek, want de jurk van Gucci is speciaal gemaakt voor de actrice. 

Julianne Moore

Julianne is 54 jaar, dat zou je niet zeggen! De actrice heeft gekozen voor een donkere galajurk van Armani Privé. De jurk heeft in ieder geval een hoog bling bling gehalte! 

Bar Refaeli

Topmodellen hebben geen opvallende jurk nodig om de show te stelen. Bar kiest voor een stijlvolle witte jurk. Staat haar goed! 

Sienna Miller

Sienna staat bekend om haar goede kledingsmaak en dat bewijst ze weer eens op de rode loper van Cannes. De donkerblauwe jurk die ze draagt is van Lanvin. 

Karlie Kloss

 

Als we het hebben over de meest gewaagde gala look, dan hebben we het sowieso over die van Karlie! Het topmodel heeft een weinig verhullende galajurk van Atelier Versace aan, maar ze kan het zeker hebben. 

Wie heeft volgens jou de mooiste gala look? 

Bron
Beeld: gettyimages

Must reads 👀