Celebs

Wie rockt de look? (Instagram-editite)

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Maar deze week zijn het geen paparazzi kiekjes, maar foto's die de celebs op hun eigen Instagram-account hebben geplaatst. Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?  

Beyoncé

Alle ogen waren de afgelopen week op Queen B gericht. Tijdens het MET gala verscheen ze in een gewaagde 'naked' jurk, maar ook tijdens een dagje op kantoor showt Beyoncé haar lichaam. Ze draagt een denim playsuit van Stella McCartney en matching heels van Charlotte Olympia.

Kendall Jenner

Kylie en Khloé worden regelmatig met over-the-knee boots gespot. Kylie is verliefd op haar Tom Ford gladiator knielaarzen, maar Kendall bewijst dat ook zij ze kan rocken, wat natuurlijk logisch is met die eindeloze benen! Kendall ging met zusje Khloé naar een basketbalwedstrijd en maakte vlak voordat ze vertrokken nog even een paar pics. Kendall's laarzen zijn van Sophia Webster en kosten bijna 2000(!) dollar.

Miley Cyrus

Miley's Instagram-account bestaat vooral uit haar Photoshopcreaties, maar af en toe duikt er weer een foto van Miley zelf op. Miley droeg een high waisted shortje, een witte top met diep decolleté en een kapotte fishnet panty. Dit keer sloeg Miley de plank helaas écht mis.

Miranda Kerr

Ex-Victoria's Secret model Miranda Kerr was met veel andere celebs aanwezig bij de show van Louis Vuitton. Als echte Louis Vuitton liefhebber droeg ze bij het MET gala ook al Louis Vuitton, en ook tijdens de show droeg ze Louis Vuitton. Miranda droeg een turtleneck top en een korte leren rok waarin ze haar modellenbenen showt.

Tamara Elbaz

Modemeisje, it-girl en zakenvrouw Tamara Elbaz zul je nooit in een slechte outfit spotten, want Tamara is niet zonder reden de winnares van het programma 'Shopping Queens VIP' geworden. Tamara draagt een leren jasje van Balenciaga, heels van Isabel Marant en natuurlijk een Chanel tas.

Olcay Gulsen

Mode-ontwerpster Olcay ziet er altijd piekfijn uit. Als ze niet in Londen is, spot je haar op de Amsterdamse grachten. Olcay draagt een lange zachtroze blouse, jeans, opvallende gele hakken en natuurlijk een beker Starbucks om wakker te blijven tijdens haar drukke schema.

Sylvie Meis

Sylvie doet niet te moeilijk en laat zich kleden door Danie Bles herself. Miss Meis spendeert behoorlijk wat uurtjes in het vliegtuig, maar ze vliegt toch altijd in stjil. Sylvie rockt de flared jeans trend en draagt een aztec cardigan uit de ByDanie collectie.

Rosie Huntington-Whiteley

Model Rosie vliegt van het ene event naar het andere event. Ze begon de week bij het MET gala, vloog naar de première van 'Mad Max' in Los Angeles en ging daarna door naar het filmfestival in Cannes. Tijdens de première van Mad Max droeg ze een bedazzled jurkje van Rodarte. 

Romee Strijd

De 19-jarige Nederlandse Romee Strijd leeft een leven waar veel meisjes van dromen. Na een jaar voor Victoria's Secret model te zijn geweest, werd ze gepromoveerd tot Victoria's Secret Angel. De über fashionable Romee draagt ripped jeans, classic Adidas en een stoere pet om het geheel af te maken. Love it!

Kelly Osbourne

Kelly is de laatste tijd druk bezig met het inspreken van een nieuwe Disney serie. Natuurlijk mag haar té lieve hondje mee naar haar werk in zijn luxe Louis Vuitton hondentas. Kelly draagt een all black outfit en platform sandalen van Teva's. Ze weet dat niet iedereen de sandalen kan waarderen: 'Everyone hates them, but I LOOOVE them!', maar Kelly draagt toch lekker wat ze zelf wil. You go girl! 

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Must reads 👀