Modista.com

Fashion door Redactie

Ooit wel eens van de website www.modista.com gehoord? Je vindt hier verschillende schoenen, tassen, horloges en zonnebrillen van verschillende (buitenlandse) websites die je kunt bestellen. Je zou denken: weer één van de vele online winkels. Maar nee, dit is niet het geval. Deze website kan veel meer dan dat alleen!

Zo kun je op de website kiezen uit heel veel verschillende modellen van het product naar jouw keuze. Als je dan op één van de modellen klikt, krijg je meteen meer voorbeelden van het product die lijken op het model dat jij zo mooi vindt. Je kunt het product meteen bestellen.

Wat ook een bijkomend voordeel is, is dat je precies kunt aangeven aan welke eisen jouw product moet voldoen. Je kunt de prijscategorie, de korting, de kleur en het merk van het product aangeven. Als je dat hebt gedaan, krijg je allemaal voorbeelden van producten die aan deze eisen voldoen.

Ik heb het eventjes uitgeprobeerd om te kijken hoe dit precies in zijn werking gaat. Ik heb als voorbeeld zonnebrillen gekozen.

Zoals je kunt zien, kun je kiezen uit verschillende modellen. Bovenaan staat ‘Refine By> (Price, Discount, Color, Retailer, Brand)’. Hier moet je op klikken, zodat je kunt aangeven waar jouw product aan moet voldoen.

Als je daarop klikt, krijg je dit schermpje in beeld. Ik heb aangegeven dat ik een zonnebril zoek die rond de 150 dollar kost, geen korting heeft, grijs van kleur is en van het merk Michael Kors moet zijn.

Uiteindelijk kreeg ik deze zonnebrillen te zien die allemaal aan mijn voorwaarden voldoen. Simpel toch?

Door Marijke