News

Meisje (15) neergestoken omdat ze vriendje afpakt

Op een middelbare school in Lommel (België) gaat het al tijden niet lekker tussen de twee meisjes Samantha en Leonora. Het schijnt dat Leonora Samantha's leven zuur maakt door haar te pesten, maar nu Leonora ervandoor gaat met haar vriendje is het helemaal foute boel. Het liep compleet uit de hand. Maar dan ook echt compleet uit de hand… Lees snel verder.

Het is chaos in Lommel. Na jarenlang ruzie tussen de 15-jarigen is het nu helemaal uit de hand gelopen tussen Samantha en Leonora. De druppel voor Samantha was dat Leonora haar liefje afpakte waarna volgens vrienden een 'furieuze vechtpartij' ontstond. Denk aan hysterisch trekken aan elkaars haren, schoppen en krabben. Het eindigde met Leonora die afgevoerd werd naar het ziekenhuis.

Maar nu trekt pester Leonora dus aan het korste eind. Samantha wilde niet meer toelaten om geslagen te worden en droeg daarom al een tijdje een mes op zak. Na de zoveelste ruzie – deze keer omdat haar vriendje werd afgepakt – was het genoeg geweest met het pesten. Samantha stak de pestkop in haar buik wat voor heel even einde verhaal betekent. 


Ondanks dat Samantha zelf meestal het slachtoffer is, komt ze natuurlijk niet weg met deze steekpartij. De rechter heeft haar twee maanden huisarrest opgelegd en daarnaast moet ze een taakstraf uitvoeren en een anti-agressietraining volgen.

Wat vind jij van deze situatie?

Bron

Must reads 👀