News

Gossip Girl(scene) week 19

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim Kardashian verbiedt selfies tijdens de signeersessie van haar selfieboek, Justin Bieber is nog steeds niet over Selena Gomez heen, Kendall Jenner huilt om de transformatie van Bruce Jenner en is Miley Cyrus biseksueel?

De koningin der selfies is natuurlijk Kim Kardashian. Dat kan ook niet anders als je een selfieboek uitbrengt met meer dan 400 foto's van jezelf. Des te raarder is de regel die Kim Kardashian haar fans oplegde tijdens een signeersessie in boekwinkel Barnes & Noble in New York. Kimmie wilde namelijk niet dat er selfies werden gemaakt. De realityster doet de naam van haar boek ('Selfish') eer aan, want tijdens het MET gala was er ook een selfieverbod, maar daar had Kim K. geen boodschap aan… 

Net nu we dachten dat het helemaal over en uit was tussen Selena Gomez en Justin Bieber, zijn er tóch weer roddels gaande. Tijdens het MET gala in New York waren de twee allebei aanwezig en een run-in was dus overmijdelijk. Volgens insiders hebben Selena en Justin elkaar vriendelijk begroet en kort gepraat. Niks bijzonders dus, totdat Justin het gala verliet. Terwijl de zanger fans aan het begroeten was vanuit de achterbank van een auto, riep hij ineens 'Selena zag er geweldig uit op het MET gala!'. Justin's uitspatting is op video vastgelegd door de paparazzi van TMZ. Betekent dit dat Justin nog steeds niet over zijn ex heen is?

Denk maar niet dat Miley Cyrus tussen Liam Hemsworth en Patrick Schwarzenegger met niemand anders heeft gedatet! Miley heeft in een interview om haar nieuwe stichting Happy Hippie te promoten toegegeven dat ze het heel gezellig heeft gehad met andere mensen… en niet alleen maar mannen! De zangeres vertelde dat haar vorige relaties niet allemaal heteroseksueel zijn. Ze heeft dus ook afspraakjes gehad met vrouwen. Maar of dit ook echt betekent dat Miley biseksueel is…?

Hoe zou jij reageren als je vader je vertelde dat hij voortaan als vrouw door het leven zal gaan? Kendall Jenner hield het niet droog. In een promotiefilmpje is te zien hoe de realityster reageerde doen Bruce Jenner zijn geheim onthulde. Kendall stond op om een zakdoekje te pakken. "Hij is de meest geweldige persoon die ik ken. Ik had me geen betere vader kunnen wensen", vertelt ze in het filmpje. Op 17 en 18 mei wordt er een tweedelige special van Keeping Up With The Kardashians uitgezonden waarin te zien is dat Bruce met zijn gezin praat over zijn transformatie en hoe iedereen daarmee omgaat. 

Chris Martin werd onlangs nog gespot met zijn ex Gwyneth Paltrow, maar dat betekent niet dat het over is tussen hem en Jennifer Lawrence. Sterker nog: het gaat harstikke goed tussen de twee! Chris en Jen zijn voor het eerste samen gespot. Ze gingen naar een liefdadigheidsevenement van Judd Apatow voor de slachtoffers in Nepal. Ze verlieten het evenement samen, maar probeerden zo onopvallend mogelijk te zijn. Volgens een insider zijn de twee gelukkiger dan ooit: "Hij heeft haar vrienden leren kennen. Ze hopen om samen op vakantie te kunnen gaan, ondanks hun drukke agenda's." 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBronBron

Must reads 👀