Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Nicki Minaj en Lady Gaga, tot Gigi Hadid en Amber Rose. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Nicki MinajPrecies Nicki zoals we haar kennen: strak, kort en fel gekleed. Nicki was, net zoals de rest van bekend Amerika, aanwezig bij de 'bokswedstrijd van de eeuw'. Nicki ging voor een figure hugging jurkje van Hervé Léger, matching pumps van Jimmy Choo en een Chanel tasje met bloemenprint.

Gigi HadidGigi is van alle markten thuis. Nadat ze haar gezicht had laten zien bij het Met Gala ging ze snel door naar Rihanna's afterparty. Samen met zusje Bella komt ze aan bij het privéfeestje. Gigi kiest voor comfy Adidas sneakers en een doorschijnend jurkje van Versace.

Lady GagaOok Lady Gaga was in New York te vinden voor het Met Gala. Lady Gaga verbleef in het Carlyle Hotel, waar ze zich rustig kon voorbereiden en klaarmaken voor het gala. Lady Gaga draagt een gestreept 70's jurkje, een klassieke handtas én natuurlijk een paar gekke items: een zonnebril met ogen en sushi heels!

Meghan TrainorDe curvy zangeres zien we normaal gesproken in jurkjes, rokjes en heels, maar ook Meghan gaat weleens voor comfy en onopvallend. Niks mis mee natuurlijk, maar de afgetrapte schoenen lijken wel erg veel op pantoffels.

FergieVoor Fergie geen Met Gala dit weekend, maar een weekendje met vrienden en familie. Fergie vloog samen met hubby Josh en haar zoontje Axl naar een bruiloft van een vriend. Fergie wordt vaker gespot in flared jeans en we geven haar groot gelijk, want ze staan haar amazing!

Amber Rose De zelfbenoemde 'MILF' is dol op alles wat strak en kort is en waar haar curves goed in uitkomen. Amber Rose showt een beetje decolleté aan de onderkant in een jurk van House of CB. Amber combineert de gele jurk met felroze muiltjes en een matching tas van Moschino. 

Sophie TurnerDe Britse Game of Thrones ster werd in Manhattan New York gespot. Redhead Sophie bewijst dat basic niet saai hoeft te zijn. Ze combineert loafers met skinny jeans, een doorschijnend coltruitje en een stoere cap. Hallo girl crush!

Rosie Huntington-WhiteleySupermodel Rosie was natuurlijk ook aanwezig in New York voor het Met Gala waar ze in een prachtige jurk van Versace verscheen. Rosie kwam aan op het vliegveld en ging voor een all black outfit en een panterprint blouseje van Saint Laurent.

Selena GomezSelena ziet er zoals altijd weer piekfijn uit. Na het Met Gala ging Selena gelijk door naar Palm Springs waar de nieuwe collectie van Louis Vuitton werd geshowd. En wat draag je als je naar een Louis Vuitton show gaat? Yep, van top tot teen Louis Vuitton.

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀