News

Ryan Gosling eet ein-de-lijk zijn cornflakes op

Ryan Gosling is de droomman van zowat elke vrouw op aarde, maar weet wel dat hij een moeilijke eter is. Hij wil namelijk nooit zijn cornflakes eten! Oké, niet echt natuurlijk, we hebben het over de hilarische memes die van Ryan zijn gemaakt waarin hij een lepel met cornflakes ontwijkt. Ryan Gosling Won't Eat His Cereal, wie kent de filmpjes niet? Na meer dan twee jaar eet Ryan tóch zijn cornflakes op! Maar de reden erachter is minder leuk… 

Het begon als een grapje: een Vine van Ryan Gosling die een lepel met cornflakes ontweek. Niet echt natuurlijk, iemand hield een lepel met de ontbijtgranen voor de televisie waarop een filmscène van Ryan afspeelde. Hierdoor leek het alsof hij geen zin had in zijn ontbijt. Al gauw ging de Vine viraal en kwamen er steeds meer bij. Elke Vine is even briljant!

Watch on YouTube

De Vines zijn zo populair, dat Ryan himself er ook van op de hoogte is. De acteur laat niet veel van horen op social media en plaatst al helemaal nooit een foto of video van zichzelf, maar nu deed hij dat wel. En wat voor één. Ryan heeft zelf een Vine gemaakt waarin hij bewijst dat hij zijn cornflakes wel netjes opeet. Zie je, hij is écht een droomman ;-). 

Helaas is de reden waarom Ryan Gosling de Vine maakte niet leuk. De maker van de Ryan Gosling Won't Eat His Cereal filmpjes is namelijk overleden. Ryan McHenry was het geniale brein achter de Vines en is veel te jong overleden aan botkanker. Hij heeft slechts 27 jaar mogen worden. Fans riepen andere mensen op om cornflakes te eten om Ryan McHenry te herdenken. En daar heeft de acteur aan meegedaan. 

Hier is 'ie dan… Ryan Gosling eet zijn cornflakes op: 

Wat vind jij van de Ryan Gosling Won't Eat His Cereal filmpjes? 

Bron