Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij van Rebel Wilson en Nicole Richie, tot Gigi Hadid en Megan Fox. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Nicky HiltonNicky had een paar drukke dagen in New York, ze ging van het ene event naar het andere event. Nicky begon bij de lancering van Paris' cover voor DuJour Magazine en een dag later ging ze naar de Future of Fashion Runway Show. Ze koos voor een zomers jurkje en droeg daarbij peeptoes met slangenprint. 

Nicole RichieModeliefhebber Nicole Richie had de eer om de Future of Fashion Runway Show te presenteren. Het Fashion Institute of Technology houdt elk jaar een modeshow met de nieuwste creaties. Nicole ging voor tijdloos en klassiek, ze draagt een zijden jurk van Calvin Klein en draagt er simpele hakken onder.

Rosamund PikeActrice Rosamund Pike was aanwezig bij de promotie van haar film 'What We Did On Our Holiday'. Dit keer geen thriller, maar een comedy voor Rosamund. Pas 5 maanden geleden beviel Rosamund van een zoontje, maar ze is nu al helemaal terug in vorm. Rosamund gaat voor een wijd uitlopend jurkje, gecombineerd met een leren jasje en hoge open pumps.

Rebel WilsonRebel bewijst dat strakke jurkjes niet alleen zijn weggelegd voor dunne dames. Ook Rebel ziet er fabulous uit met haar volle figuur in een strak jurkje. Samen met de cast was Rebel in Berlijn waar ze Pitch Perfect 2 aan het promoten was. 

Megan Fox 

Megan blond?! De fotografen waren even in rep en roer. Het leek even of ook Megan meedeed aan de grote haartransformaties die celebs de laatste tijd ondergaan, maar de rust was snel wedergekeerd, want het bleek maar om een pruik te gaan. Megan was bezig met de opnames van de Teenage Mutant Ninja Turtles. 

Gigi HadidHet duurt niet lang meer voorm je Gigi overal gaat spotten, want Gigi is namelijk het nieuwe gezicht van Maybelline. Normaal kiest Gigi haar eigen outfits uit, maar deze keer werd het voor haar gedaan. Gigi droeg een sexy, maar stoere outfit. Haar stoere leren broek combineert ze met een roze jasje en klassieke, zwarte pumps.

 Anne Hathaway Geen regen in New York, maar Anne werd wel met een paraplu gespot. Anne ging voor een onopvallende look, maar ook met paraplu weet de paparazzi Anne te vinden. Anne droeg een comfy basic outfit en ze combineerde kleurrijke sneakers met een witte broek en een blauwe sweater. 

Sarah HardingJe vraagt jezelf vast af wie Sarah Harding is.. Gaat er een belletje rinkelen als je Girls Aloud hoort? Yep, deze beauty was vroeger lid van de Britse girlband Girls Aloud. Sarah bracht een bezoekje aan een poolparty in een zwarte jumpsuit en zwarte cut out heels. 

Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kylie JennerLast but not least: de Kardashians. Kendall is het gezicht van de nieuwe Calvin Klein Campagne en bijna alle Kardashians waren aanwezig bij de lancering. Khloe droeg een witte jurk van Wes Gordon, Kendall ging voor een jaren '60 outfit mét brede riem en glittertop, en Kylie was van top tot teen gehuld in Balmain.

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis? 

Beeld: GettyImages

Must reads 👀