Fashion

Monday Musthave: Mansur Gavriel Bucket Bag

Een super coole tas gespot, maar blijkt hij van een onbetaalbaar designermerk te zijn? Daar weet FindMyMusthave alles van. Omdat de zoektocht naar een mooie look-a-like uren kan duren, selecteert online fashion finder FindMyMusthave iedere maandag een musthave item voor ons, inclusief budgetvriendelijke opties. Deze week: de bucketbag van Mansur Gavriel.

In 2012 beginnnen de New Yorkse Rachel Mansur en Floriana Gavriel met het ontwerpen van functionele, minimalistische tassen. Binnen no-time heeft het duo de wereld veroverd. Je kunt Instagram namelijk niet meer doorscrolllen zonder een Mansur Gavriel te voorbij te zien komen. De bucketbag van Mansur Gavriel is zo langzamerhand uitgegroeid tot hét model van het jaar.

De leren tas, met contrasterende binnenzijde, is razend populair en modeliefhebbers staan in de rij om het model aan te schaffen. Helaas moet je er wel wat voor over hebben om de gelukkige eigenaar van de bucketbag te zijn; voor het modelletje leg je namelijk zo'n € 460 neer. Komt het even goed uit dat we wat fijne budgetvriendelijke exemplaren voor je gevonden hebben…  

bucket bag mansur gavrielBeeld: FitFabFunMom, PeaceLoveShea, MijaCreatorsofDesire, TheHautePursuit


Look-a-like shoppen? FindMyMusthave.nl selecteerde voor ons de mooiste varianten:

bucketbag shopepn

Warehouse Bucket Bag via Asos.com, € 52,05         Asos Mini Duffle Cross Body Bag via Asos.com, € 27,40

bucketbag shoppen

Warehouse Bucketbag via deBijenkorf.nl, € 50        Paul's Boutique schoudertas via Zalando.nl, € 99,95

bucketbag shoppen

Topshop schoudertas via Zalando.nl, € 29,95           Even&Odd schoudertas via Zalando.nl, € 22,95

Meer fashion inspiratie zien of ben je op zoek naar een specifiek product? Check dan FindMyMusthave.nl eens! Op deze super handige website heb je namelijk je fashion musthaves in no-time gevonden!

Must reads 👀