Lifestyle

Woohooo: Girlscene’s mobiele forum is live!

Hoeraaa, het mobiele forum is live! Er is achter de schermen keihard gewerkt aan de mobiele versie van het forum door onze technische jongens. We kunnen het eindresultaat met trots aan jullie presenteren. Natuurlijk met een beetje roze zoals jullie van Girlscene gewend zijn, maar het forum is vooral een stuk overzichtelijker en makkelijker om topics te lezen en mee te kletsen. In dit artikel laten we je kennismaken met de smartphonevriendelijke versie van het forum. Kijk je mee? 

Een tijdje geleden ging Girlscene's mobiele website live en het forum kon natuurlijk niet achterblijven. Het duurde een tijdje, maar er is behind the scenes hard aangewerkt. En we zijn super trots op het eindresultaat. Nu kunnen we jullie eindelijk het mobiele forum presenteren! Wat is er precies veranderd? Hoe werkt het mobiele forum? Hieronder geven we je een kleine tour van het mobiele forum. En daarna is het natuurlijk de bedoeling dat je het zelf eens uitprobeert ;-). 

De homepage


Als je www.forum.girlscene.nl opent op je mobiel dan kom je op dit scherm terecht. Hier zie je alle onderwerpen onder elkaar en kun je klikken op het onderwerp waarin jij geïnteresseerd bent.

Topics

Vervolgens kom je op een scherm waar alle topics onder elkaar staan. 

Inloggen


Rechtsboven zie je het kopje 'inloggen'. Als je ingelogd bent kun je onder andere reageren in topics.

Reageren, notificaties, berichten & je profiel


Wil je reageren, notificaties of berichten lezen of je profiel zien? Scroll helemaal naar beneden en klik op het ronde bolletje (helemaal links, met de negen vierkantjes erin). Nu komt er een scherm tevoorschijn waarmee je een actie aan kunt klikken. 

Reageren


Als je op de 'reageer'-optie klikt dan komt dit scherm tevoorschijn. Hoe het verder werkt spreekt voor zich 😉

Wie is online? 


Op het mobiele forum zie je welke members online zijn en hoeveel gasten op dit moment op het forum zitten. 

Zoeken


Op zoek naar een bepaald onderwerp? Gebruik de zoekbalk, die vind je helemaal bovenaan. 

Als je Girlscene's forum liever als desktopversie wil bekijken dan kan dat ook! Je kunt het mobiele forum helemaal onderaan wijzigen naar desktopversie. 

Bekijk hier het mobiele forum van Girlscene. Wel op je smartphone natuurlijk ;-).