Fashion

Hot or not: de sandaal met blokhak

Moesten we voorheen met veel moeite op pumps met flinterdunne hak de dag doorbrengen, kunnen we deze zomer gewoon op een blokhak lopen! Deze zomer zullen we de sandaal met blokhak massaal zien. Dit is dé schoenentrend van dit moment… maar gaan we daar zelf ook mee lopen? Girlscene's Danique en Emma hebben hun sandalen met blokhakken aangetrokken om te laten zien hoe zij ze combineren. Wat vind jij van de sandaal met blokhak: hot or not? 

Het zonnetje schijnt en dat betekent dat we ook weer open schoenen kunnen dragen! Haal de ballerina's, slippers en sleehakken maar weer uit de kast. Maar onze all time favorite zomerschoenen? Dan gaan we toch echt voor sandalen! Waarschijnlijk heb je al platte sandalen in de kast, maar deze zomer is er een variant op de 'traditionele' sandaal. De sandaal die we dit seizoen veel gaan zien is de sandaal met blokhak. 

De blokhak is misschien iets minder vrouwelijk dan de dunne hak, maar als je het goed combineert dan hoef je er helemaal niet stoer uit te zien. En bij een girly jurkje geef je er met de blokhak weer een stoere touch aan! De sandaal met blokhak staat leuk met een lange rok en crop top, zoals je bij ziet bij Emma, maar je kunt ook voor een floral jurkje gaan. Het schoeisel staat niet alleen geweldig onder een jurk of rok, maar je kunt ze ook gewoon combineren met een jeans, high waisted broekje of met de laatste kledingtrend: de tuinbroek. Danique koos ervoor om haar sandalen met blokhak aan te trekken met een zwarte tuinbroek. De schoenen geven haar outfit een feminine touch! 

Het nadeel van de sandaal met blokhak is dat 'ie natuurlijk niet zo fijn en makkelijk loopt als de platte sandaal. Maar vergeleken met pumps is de blokhak juist weer een verademing! Danique en Emma hebben hun exemplaren wel even moeten inlopen met blarenleed als gevolg (komt ook doordat ze beide van leer zijn), maar na een paar keer dragen zaten ze als gegoten. Het oordeel van Danique en Emma? Ze zijn heel blij dat de sandaal met blokhak een trend is, die lopen toch stukken fijner dan pumps. Ideaal voor de wat chiquere bbq- en strandfeestjes van deze zomer. 



Top: H&M | Tuinbroek: Everyday Counts | Sandalen met blokhak: Sarenza



Jas: River Island | Crop top: Coolcat | Rok: Coolcat | Schoenen: Sarenza

Maar wij zijn natuurlijk benieuwd naar wat jij vindt van de sandaal met blokhak! Ga jij deze trend uitproberen of wil je er niet mee gezien worden? Laat je mening horen in de reacties.

Wil jij je outfit showen? Dat kan in dit topic van Girlscene's forum. 

Wat vind jij van de sandaal met blokhak: hot or not?