News

Miley Cyrus plaatst foto met okselhaar en iedereen is van slag

Miley Cyrus staat niet bepaald bekend als een braaf meisje. De zangeres zoekt altijd de randjes op, ook al krijgt ze er gegarandeerd kritiek op. And she's done it again… Miley is dit keer in opspraak door een foto die ze op Instagram geplaatst heeft. Hierop zijn niet alleen haar halfblote borsten te zien, maar zien we ook haar okselhaar. Wat vind jij: had Miley haar oksels moeten scheren? 

Gisteren was ongetwijfeld een onvergetelijke avond voor Miley. Ze was aanwezig op een feestje ter ere van de legendarische Joan Jett, een rock-zangeres waar Miley groot fan van is. Samen betraden ze het podium en dat deed Miley natuurlijk niet zonder controversiële outfit. Speciaal voor Joan plakte ze knalroze plakkers met 'J' op haar tepels en liet ze haar okselhaar staan. 

Miley plaatste een foto van haar speciale outfit op Instagram en dat ging -uiteraard- niet onopgemerkt voorbij. De foto veroorzaakte behoorlijk wat ophef, maar de tepelplakkers waren dit keer niet het onderwerp van gesprek (misschien zijn mensen inmiddels gewend aan de halfblote borsten van Miley?). Iedereen had het over het feit dat de zangeres haar okselhaar heeft laten staan. 

Het okselhaar van Miley is dus waar iedereen het over heeft. Het aparte is dat iedereen er een andere mening over heeft. De één vindt het smerig en hoopt dat de zangeres haar okselhaar snel gaat scheren, terwijl de ander het een stoer statement vindt. Want ja, waarom wordt okselhaar bij vrouwen vies gevonden en waarom moeten wij het scheren en mannen niet? 

 

Miley heeft lucht gekregen van alle kritiek en wil met een foto laten zien dat zij en Joan er niet zo mee zitten: 

Wat vind jij van Miley's okselhaar: vind je het vies of vind je het wel een stoer statement?