News

Gossip Girl(scene) week 16

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim Kardashian's selfieboek gaat als warme broodjes over de toonbank, Taylor Swift's beroemde vrienden keuren Calvin Harris, Blake Lively showt haar figuur na zwangerschap, nieuwe trailer voor Pitch Pefect 2 en Selena Gomez krijgt kritiek omdat ze is aangekomen.

Kim Kardashian's veelbesproken selfieboek gaat als warme broodjes over de toonbank. Blijkbaar kan men geen genoeg krijgen van Kim's kiekjes -ook al staan er genoeg op haar Instagram- want de eerste 500 exemplaren zijn binnen een halve minuut uitverkocht! De lucky bastards die een exemplaar hebben weten te bemachtigen krijgen ook nog een krabbeltje van Kim herself erbij. 

Taylor Swift is helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde. Ze heeft na een tijdje single zijn weer een relatie. Maar natuurlijk moest ze eerst de zegen van haar celebrity vrienden krijgen voordat ze definitief iets met Calvin Harris kon beginnen. En gelukkig voor de zangeres hebben haar vrienden hem goedgekeurd! "Hij is een fantastische man" zegt Jaime King. Ook Ed Sheeran schijnt zijn zegen al te hebben gegeven. "Hij is cool. Hij is een hele aardige man. Heel, heel aardig", zei Ed over Calvin in een interview. 

Watch on YouTube

In other Taylor news… de zangeres heeft er een nieuw baantje bij, ze is namelijk te zien in een McDonalds reclame… in Japan! Althans, dat dacht iedereen even. Wij vonden het al een gekke zet van Taylor en het blijkt dus ook niet om de zangeres te gaan. Het model dat in de Japanse reclame wordt gebruikt lijkt als twee druppels water op Taylor! 

Blake Lively is nog maar net de trotse moeder van dochter James, maar moet nu al aan de bak om haar nieuwe film Age Of Adaline (waarin de Nederlandse Michiel Huisman haar lover speelt!) te promoten. Blake moest flink wat interviews doen en verruilde haar comfy kleding voor een stijlvolle outfit. Geen rok of jurk, maar de actrice koos voor boyfriend jeans. Waarom? Omdat ze hierin naar eigen zeggen haar zwangerschapsbuikje kan verbergen! Maar ehhh Blake… we zien helemaal geen zwangerschapsbuikje? De actrice ziet er wat ons betreft fantastisch uit! 

Watch on YouTube

Als we een film hoog op onze to-watch-list hebben staan, dan is het Pitch Perfect 2 wel. We kunnen niet wachten, al helemaal niet na het zien van deze nieuwe trailer! In de tweede film doen de Barden Bellas mee aan een internationale competitie die nog nooit gewonnen is door een Amerikaans team. Zal het de Bellas wel lukken? 

Selena Gomez werkt al een tijdje samen met Adidas en ook deze zomer brengt ze weer een nieuwe NEO collectie uit… en wat een leuke items weer! Met deze kledingstukken willen wij wel gezien worden deze zomer. 

Selena Gomez is de afgelopen tijd wat aangekomen. Kan gebeuren. Maar als je een superster bent, dan hebben mensen altijd wel wat te zeggen over je uiterlijk. Toen er foto's van Selena in een roze bikini naar buiten kwamen, kreeg de zangeres een stortvloed aan nare reacties over zich heen. Mensen vonden dat ze te dik is geworden. Wat Selena daarop te zeggen heeft? "Ik houd ervan om blij te zijn met mezelf. Meer om van te houden", schreef ze op Twitter. You go, Selena! 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBronBron