Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, Lindsay Lohan en Kesha, tot Kim Kardashian en Britney Spears. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Lindsay Lohan
Ook in Londen was het een paar dagen zonnig. Lindsay bedacht zich geen moment en trok haar ripped jeans en crop top uit de kast. Zoals gewoonlijk werd Lindsay gespot voordat ze een club binnen liep. Wij zeggen flop, wat zeg jij? 

Kesha
Kesha heeft haar wilde periode achter zich gelaten en verschijnt tegenwoordig in stijlvollere looks. Ze wordt samen met vriendje Brad Ashenfelter in een satijnen babydoll en de beroemde Chloé laarsjes op het vliegveld gespot.

Anne Hathaway
Anne Hathaway was even breaking news nadat ze Miley Cyrus' Wrecking Ball video nadeed. Anne is alweer een beetje bijgekomen van alle gekte en ging samen met haar man Adam Shulman shoppen in New York.

Amanda Seyfried 
Hoewel de actrice regelmatig op torenhoge hakken gespot wordt, koos ze dit keer voor iets comfortabelers. Maar ook op All Stars en in een comfy outfit ziet ze er net zo leuk uit. Amanda werd vastgelegd in haar woonplaats New York, waar ze (gelukkig) zonder hordes fans over straat kan.

Kim Kardashian
Kim Kardashian heeft dochter North afgelopen week laten dopen in Jeruzalem, maar tijd om bij te komen had ze niet. De familie West vloog gelijk door naar Parijs waar Kim haar nieuwe haarverzorgingslijn van Kardashian Beauty promootte. Kim is van top tot teen gehuld in Alexander Wang.

Jessica Alba
Jaren '70 mode is hot, en Jessica weet er alles van. De rode flared broek van Alice + Olivia combineert ze met een paar plateauhakken van Prada en een gestreept shirtje van A.L.C. Love it!

Selena Gomez
Selena reist altijd comfortabel, voor haar geen hoge hakken, strakke topjes of moeilijke kapsels tijdens het vliegen. Selena draagt een losse broek van Ecote, Balenciaga schoenen en een Prada tas.

Katy Perry
Ook Katy Perry was te vinden op Coachella. Check hier wat andere celebs op Coachella droegen. Katy pakte, zoals gewoon, flink uit en verscheen in een doorschijnende outfit van Alice McCall en hakken van Dune Joye.

Vanessa Hudgens
Samen met haar jongere zusje was Vanessa lekker comfy aan het shoppen in New York. Vanessa volgt de trends en draagt een denim truinbroek met chunky slippers en een los vestje. 

Britney Spears
Britney lijkt even een throwback te hebben naar een paar jaar geleden, maar gelukkig ziet ze er alleen zo uit voor de opnames van haar video. Wij zijn benieuwd naar de video met deze look!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: GettyImages

Must reads 👀