Lifestyle

Show je kamer: Estèlle

4

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Estèlle.

Hallo! Mijn naam is Estèlle, ik ben 23 jaar en woon sinds drie dagen in een supermooie kamer in Haarlem-Noord. Dankzij een klasgenootje ben ik aan deze kamer gekomen. We studeren beiden Toerisme in Haarlem.

De kamer is 20m2, maar door het enorme raam lijkt de kamer een stuk groter. Ik kijk uit over een groot park waar altijd mensen hardlopen of de hond uitlaten. Mijn kamer is een mix tussen vintage en modern. Ik houd van rust in mijn kamer, daarom heb ik mijn muren wit gelaten. 

Om mijn kamer wat meer leven in te blazen, heb ik voor kleurige accesoires en decoratie gekozen. Als ik in een creatieve bui ben maak ik zelf schilderijtjes of pimp ik een oud meubel tot iets nieuws. 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Estèlle?

Bekijk meer kamers in dit topic op het forum.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

  1. 1