News

Dit is de eerste officiële One Direction foto zónder Zayn Malik

We kunnen nog nauwelijks bevatten dat Zayn Malik niet langer deel uitmaakt van One Direction. Zijn vertrek kwam als donderslag bij heldere hemel, ook voor de andere heren. Gelukkig hebben Harry, Louis, Liam en Niall besloten om als viertal verder te gaan. Bij een nieuwe samenstelling hoort een nieuwe bandfoto, die delen ze nu met de rest van de wereld. Opvallend aan de foto? De jongens kijken niet echt blij… 

Het management van One Direction heeft een nieuwe promotiefoto online gezet. Niet zomaar een foto, het is de eerst foto zonder Zayn. One Direction is nu een viertal. Het is ongetwijfeld even wennen, niet alleen voor de fans. Ook Harry, Louis, Liam en Niall hadden niet verwacht dat Zayn de groep zou verlaten, maar toch moeten ze door. En dat begint bij een nieuwe foto, waar Zayn niet op staat. 

Het wordt allemaal heel officieel, want ook de biografie op de website van One Direction is inmiddels aangepast. Hierop kun je nu lezen dat Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson en Niall Horan in april zijn begonnen aan het vijfde album. Gelukkig hebben we iets om naar uit te kijken, want het nieuwe album wordt nog dit jaar verwacht! Liam liet op Twitter weten dat ze in de studio zijn om het op te nemen. 

Een nieuw album dus, maar wél zonder Zayn. En dat is best gek. De nieuwe publiciteitsfoto voelt dan ook weer heel anders dan de foto's die One Direction met Zayn maakte. De overgebleven heren kijken namelijk niet echt blij zonder hun vriend, terwijl ze voorheen altijd vrolijk en grappig voor de camera stonden. Ach, het is vast even wennen en ze zien er alsnog leuk uit! 

Zayn verdwijnt overigens niet helemaal out of the picture, want hij heeft laten weten druk bezig te zijn met een solocarrière. Maar of alle Directioners zijn nieuwe carrière zullen steunen?

Wat vind jij van de foto zonder Zayn? Mis jij hem in de groep? 

Praat mee over de nieuwe bandfoto op Girlscene's forum

Must reads 👀