Lifestyle

Waarom we YouTuber Sofia Karlberg in de gaten moeten houden

Als wij Sofia Karlberg zeggen, dan zeg jij… waarschijnlijk niets, want Sofia is nog niet heel (internationaal) bekend. Girlscene maakte onlangs pas kennis met deze mooie blondine. In dit artikel stellen we haar graag aan jou voor, want Sofia is iemand om in de gaten te houden. Waarom? Sofia is niet alleen gezegend met een prachtig gezicht, maar je moet haar vooral kennen door de muziek die ze maakt. Sofia covert moeiteloos Ariana Grande, Beyoncé en Taylor Swift… lees & luister mee! 

Sofia Karlberg is hard opweg om een grote ster te worden. Sofia is geboren in 1996 en woont in Stockholm. Het eerste wat opvalt als je naar haar kijkt is haar prachtige uiterlijk.  Met haar blonde lokken, volle lippen en amandelvormige ogen is ze een verschijning. Sofia is Zweeds en Marokkaans, she's got best of both worlds! Maar wat vooral zo bijzonder aan de Zweedse is, is dat ze een prachtige stem heeft.

De zangeres zingt al sinds ze een klein meisje is. Ze zingt niet alleen graag, maar maakt zelf ook muziek. Sofia besloot haar muziek te delen met de rest van de wereld. En daar is YouTube natuurlijk het perfecte platform voor! Vier jaar geleden plaatste ze haar eerste video. Sofia is niet erg fanatiek in het uploaden van video's, maar de video's die op haar kanaal staan zijn allemaal prachtig. Zo prachtig, dat ze inmiddels al bijna 400.000 abonnees heeft. Niet slecht voor iemand die maar 19 video's online heeft staan! 

Veel meer is er helaas nog niet bekend over Sofia. Maar goed, het gaat ook om dat gouden keeltje! Girlscene zet een aantal covers van Sofia op een rijtje zodat je het zelf kunt horen: 

Watch on YouTube

Ook zo gek op de soundtrack van Fifty Shades of Grey? Sofia heeft 'Crazy In Love' gecoverd. En we durven te zeggen dat ze kan tippen aan Queen B!

Watch on YouTube

Sofia's cover van Hozier is maar liefst 10 miljoen keer bekeken. 

Watch on YouTube

Eat your heart out, Ariana! 

Watch on YouTube

Sofia maakt haar eigen versie van Shake It Off… and we like it! 

Mocht je haar muziek leuk vinden, dan kun je het terugvinden op iTunes en Spotify. En je kan haar natuurlijk volgen op YouTube! 

Kende jij Sofia Karlberg al? Ga jij haar volgen? 

Meepraten over muziek? Dat kan op het forum

Must reads 👀