Fashion

Trends die volgens Vogue helemaal uit zijn

"Before it's in fashion, it's in Vogue". De bijbel voor elke fashionista stelde een lijstje op met items die volgens Vogue zó vorig seizoen zijn. Natuurlijk dragen we wat we willen, maar zoals het verleden heeft bewezen, gaan we de door Vogue voorspelde trends binnenkort waarschijnlijk toch echt zien. Check hier of jij volgens Vogue hot or not bent.

De bohemian- en hippiestijl zijn al jaren hot, ook dit seizoen weer.. Daar horen dus ook de psychedelische printjes bij, maar dat betekent niet dat de geometrische printjes in de kast blijven hangen.

Veel meiden dragen één of meerdere oorbelletjes in één oor. Maar Vogue vindt het helemaal passé. Helaas voor Vogue blijven wij de komende tijd gewoon onze oorbelletjes dragen, net zoals de laagjes kettingen. Beiden blijven!

No way dat wij onze leren bikerjasjes niet meer gaan dragen. Waarschijnlijk zullen er weinig meisjes zijn die deze trend laten varen. Maar daarentegen, een extra suède jas kan nooit kwaad. 

Overal zien we dat de jaren '90 terug komen, crop tops, denim on denim en nu dus ook de platform heels. Wij kunnen deze trend wel waarderen, want platform hakken lopen toch echt een stuk comfortabeler.

Een tijdje geleden schreven wij al over deze trend, en wat blijkt, ook Vogue verwacht dat deze trend weer zo normaal als skinny's wordt. 

Een trend waar we bij van worden, want zomers dikke lagen make-up dragen is nou eenmaal geen pretje. En guess what, vrouwen met minder make-up worden over het algemeen aantrekkelijk gevonden. Lees hier het hele artikel. 

De bohemian look blijft elke lente en zomer weer terugkomen, en wij zijn de trend nog steeds niet zat. Maar ook de minimalistische jurken zullen wij gewoon blijven dragen.

Uhm Vogue, how about no? Shirt met teksten, printjes én illustraties blijven wij gewoon ook dragen, niet alleen in de lente, maar gewoon het hele jaar door. 

Vorig jaar waren de chunky sandalen niet weg te denken uit het straatbeeld. Heb jij er ook nog steeds geen genoeg van? Check dan hier het artikel. Maar de lace-up's kunnen we toch ook wel waarderen. 

Een trendje dat wij voorlopig nog even overslaan. De statement clutches blijven en de leren sporttassen laten wij nog even voor wat het is. 

Wat vind jij van het lijstje met trends die 'uit' zijn volgens Vogue? Deel jouw favo trends op het forum!

Bron, Bron, Bron