Food

Test: welke chocoladesmaak past bij jou?

Ben jij een meisje dat voor de klassieke melkchocoladereep gaat of hou jij juist van een lekkere bite als het om chocola gaat? Girlscene wil graag testen welke chocoladesmaak het beste bij jou past en dat doen we aan de hand van de nieuwste XXL repen van Milka! Wij hebben onze favoriet al gevonden… Nu jij nog. 😉 Klik snel verder voor de test.


Als we iets de hele dag op de Girlscene redactie willen eten, dan is het chocola. Met nadruk op willen eten, want het liefst bewaren we onze favorieten voor speciale momenten. De nieuwste lievelingschocolade van de Girlscene redactie komt uit de Milka fabriek, want sinds de Oreo, Choco-Swing en hazelnoot variant op onze bureaus verschenen hebben we er nog niet af kunnen blijven. Wij weten inmiddels welke smaken onze favoriet zijn, maar nu is de vraag welke het beste bij jou past! Doe snel de test.


1. Voor welke koekjes kun jij 's nachts wakker gemaakt worden?

A. Oreo
B. Biscuit
C. Notenkoek

2. Van wat voor vulling houd jij het meest?
A. Zacht en romig
B. Krokant
C. Hartige bite

3. Met welke celebrity zou jij wel een Milka reep willen delen?
A. Chris Brown
B. Justin Bieber
C. Ryan Gosling

4. Hoe eet jij chocolade?
A. Ik 'ontleed' de chocolade, eerst de bovenkant, dan de vulling en dan de onderkant…
B. Ik breek de chocola blokje voor blokje af
C. Ik eet chocola hapje voor hapje

5. Wat is je favoriete kleur?
A. Blauw
B. Geel
C. Groen

6. Wat is je lievelingsseizoen?
A. Winter
B. Lente-zomer
C. Herfst


De meeste A's…

Bij jou past sowieso het Milka Oreo XXL tablet. Je houdt van de romige vanillecrème en steekt nooit een blokje chocolade zomaar in je mond, ontleden is meer jouw ding. Enne… Je zou het helemaal niet erg vinden om met Chris Brown een reep te delen.


De meeste B's…

Jij bent in ieder geval een Milka Choco-Swing XXL type. Biscuit en chocolade is voor jou de perfecte combinatie. De krokante binnenkant valt bij jou het meest in de smaak. Bovendien is dit de ideale reep voor meiden die van de lente en zomer houden.


De meeste C's…

Rijkelijk gevulde chocolade is iets waar je niet zonder kunt. Dat maakt je daarom een Milka Hazelnoot XXL meisje. Herfst is jouw favoriete seizoen en niet voor niets is groen jouw lievelingskleur. Als je niet wakker wordt gemaakt voor een notenkoekje zou je wel een reep hazelnootchocolade lusten.


De favorieten van de Girlscene redactie

De Girlscene redactie heeft de test ook gedaan en de uitslag is erg verdeeld! Girlscene's Marjolein is echt een Milka Oreo type, terwijl Danique juist op Milka Choco-Swing uitkwam. Renée kreeg Milka Hazelnoot, wat precies klopt als hazelnoot liefhebber.


Wil je extra lang genieten van je chocoladereep? De 300 gram repen van Milka zijn groot genoeg om te delen met je familie, of om gewoon voor jezelf te houden natuurlijk ;-). De Milka Oreo, Choco-Swing en Hazelnoot XXL tabletten zijn al te koop voor €2,79 per stuk.

PS: Fan van Milka? Volg ze dan nu op Facebook!

Welke chocoladesmaak is jouw favoriet?

*Dit is een gesponsord artikel