Films & Series

Bloopers op de set van de bekendste films en series

Bloopers blijven grappig om te zien, of het nou van een homevideo is waarin iemand onderuit gaat of een wereldster die een foutje maakt. Op de Girlscene redactie krijgen we nooit genoeg van bloopers. We verzamelden de grappigste bloopers van films en series voor jullie, van Gooische Vrouwen tot Gossip Girl. Er zit vast iets tussen waar jij dubbel om ligt!

Goede Tijden, Slechte Tijden

Watch on YouTube
Er zijn zo ongelofelijk veel seizoenen van GTST opgenomen. Dat betekent dus ook dat er een enorm scala aan bloopers te vinden is. Check hier de grappigste bloopers van seizoen 23 en 24. 

Gooische Vrouwen

Watch on YouTube
De serie was al grappig genoeg, maar de bloopers zijn nog veel grappiger. Willemijn, Roelien, Cheryl, Anouk en Claire zijn niet alleen collega's, maar in het echt zijn het ook vriendinnen. Logisch dus dat ze het bijna tijdens geen één take droog kunnen houden. 

Mean Girls

Watch on YouTube
Wij krijgen nooit genoeg van Mean Girls, dus nu we de film zo vaak hebben gezien zijn we maar overgestapt op de bloopers. Duurden de bloopers maar net zo lang als de film!

Gossip Girl 

Watch on YouTube
Er wordt veel gehuild in Gossip Girl, maar ook dat moet allemaal geacteerd worden en dat levert behoorlijk wat hilarische fragmenten op. Hoe hard ze ook proberen te huilen, de tranen blijven uit en er ontstaat 9 van 10 keer een enorme lachbui. 

Friends with Benefits

Watch on YouTube
Op de set moet er vaak behoorlijk lang gewacht worden. Gelukkig is Justin Timberlake er voor de nodige afleiding, het is dan ook niet zo gek dat de meeste bloopers door Justin gemaakt zijn.

Pretty Little Liars

Watch on YouTube
Pretty Little Liars is een behoorlijk serieuze serie, maar omdat de meiden zo goed met elkaar kunnen opschieten lukken die serieuze scènes af en toe écht niet meer. En je zal verbaasd zijn over hoe vaak de meiden struikelen over hun woorden, grappig!

Twilight 

Watch on YouTube
Kristen Stewart is altijd een beetje ongemakkelijk, maar de bloopers zorgen voor nog meer awkwardness bij Kristen. In de serie wordt heel wat gevochten en dat zorgt ook voor hilarische bloopers. 

Welke bloopers vind jij het grappigst?

Must reads 👀