News

Gossip Girl(scene) week 14

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: een mini reünie van The Suit Life Of Zack & Cody, een extreem, nieuw kapsel voor Katy Perry, de eerste foto van Kourtney Kardashian's jongste zoontje, Gigi Hadid krijgt advies voor haters van Kendall Jenner en is de relatie van Emma Stone en Andrew Garfield in zwaar weer? 


Bron: Twitter

Fans van The Suit Life Of Zack & Cody opgelet! Deze week was er een mini reünie van de serie. De kleine jongetjes uit de serie zijn inmiddels all grown up en als je ze een beetje hebt gevolgd dan weet je dat ze echte hunks zijn geworden. Dylan Sprouse, Cole Sprouse en Phill Lewis kwamen deze week weer bij elkaar in New York en dus was er een mini reünie! Gelukkig hebben de heren dit moment vastgelegd. Wat leuk om ze weer samen te zien! 

Emma Stone en Andrew Garfield zijn het perfecte Hollywood stel. Ze hebben al een aantal jaar een relatie en lijken het altijd leuk te hebben. Maar volgens de laatste roddels is hun relatie helemaal niet zo perfect… Een anonieme bron heeft aan Star Magazine verteld dat het stel een tijdje uit elkaar is om na te denken over hun relatie. "Het is duidelijk dat ze uit elkaar groeien. Er wordt niet echt over gesproken, maar iedereen weet dat de relatie on hold is." De bron beweert dat ze zelfs geen zin meer hebben om samen in het openbaar te verschijnen: "Andrew was aan het filmen, maar hij had met Emma meegekund naar de Golden Globes en Oscars als hij dat echt had gewild. Ze wilden allebei niet lachen voor de camera en doen alsof er niets aan de hand is". Noooo, laat dit alsjeblieft een roddel zijn!

Een dosis cuteness op de zaterdag. Maak kennis met Reign Aston Disick, het zoontje van Kourtney Kardashian en Scott Disick. Dit is de allereerst foto van Reign die ze met de wereld hebben gedeeld. Wat een schatje, die wordt vast net zo knap als zijn papa!  

Gigi Hadid is in een jaar tijd uitgegroeid tot het populairste model van dit moment. Zoveel succes brengt veel voordelen met zich mee (uitnodigingen voor de leukste feestjes en een dik salaris), maar er zitten ook zeker nadelen aan. Zo wordt er veel over haar geschreven en geroddeld. Gelukkig heeft ze Kendall Jenner als beste vriendin, zij staat al wat langer in de spotlights en leert Gigi daarom hoe je met haters om moet gaan. "Kendall heeft me geleerd hoe ik moet dealen met haters. Ze voelt goed aan wanneer je voor jezelf moet opkomen op social media en wanneer je iets moet laten rusten", vertelt Gigi aan Style.com. Awww, zo zie je maar hoe belangrijk vriendinnen zijn! 

Vorige week werd bekend dat Katy Perry en John Mayer officieel uit elkaar zijn, misschien dat de zangeres het daarom tijd vond voor een nieuw kapsel. Ze ging naar de kapper en vroeg om de Kris Jenner hairdo. En dat is ook precies wat ze kreeg, de zangeres gaat nu door het leven met een pixie haircut. Een nieuw kapsel betekent natuurlijk ook tijd voor een selfie en die deelde ze met ons op Instagram. Het is even wennen, maar ze kan het hebben! De foto is wel geplaatst op 1 april, dus het zou kunnen dat ze ons voor het lapje houdt… Wat denk jij? 

Het blonde kapsel van Kim Kardashian was van korte duur. De realityster heeft vaarwel gezegd tegen haar platinablonde lokken en is weer terug bij haar oude kapsel. Eerlijk gezegd vinden we dit veel beter staan, wat vind jij? 

Justin Bieber heeft een zwaar leven. Althans, dat vindt hij zelf. "Als je je hoofd gebruikt, zie je meteen dat mijn leven niet altijd makkelijk is. Ik heb geen enkele privacy. Ik word door camera's gevolgd sinds mijn dertiende". De zanger vindt dat hij het moeilijker heeft dan zijn leeftijdsgenoten, vooral omdat hij geen fouten kan maken zonder dat het vastgelegd wordt door paparazzi. Justin heeft het idee dat mensen nu door hebben dat zijn leven niet het makkelijkst is. Vind jij dat Justin een zwaar leven heeft? 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bron, Bron, Bron, Bron