Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, Beyoncé en Rihanna, tot Bella Thorne en Chrissy Teigen. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kendall JennerSupermodel Kendall werd gespot voordat ze met haar vriendinnen naar een feestje van Karl Lagerfeld ging. Kendall ging voor een geheel grijze outfit. Haar trui en broek zijn van Sally Lapointe, de tas is van Marc Jacobs en haar pumps zijn van Saint Laurent.

RihannaRihanna liet 1 april niet onopgemerkt voorbij gaan. Talkshowhost Jimmy Kimmel haalt vaak grappen uit met celebs, maar Rihanna vond dat het tijd was om Jimmy eens terug te pakken. Rihanna zocht Jimmy 's nachts op en zong haar nieuwe nummer voor een slaapdronken Jimmy. De volgende dag verscheen Rihanna in Jimmy's show in een blauwe Moschino jas en Dsquared2 hakken. 

Bella ThorneBella Thorne was aanwezig bij Fox & Friends en droeg een romantische lange rok van Alice + Olivia, een croptop van Milly en zwarte muiltjes van Stuart Weitzman. Bella praatte tijdens haar interview over de zware periode die zij heeft meegemaakt door pesterijen. Het grappige is dat die pesters van toen, nu haar vriendinnen willen zijn. Too late! 

Bella Hadid en Hailey BaldwinBella wordt samen met vriendin Hailey vastgelegd in de straten van West Village in New York. Bella draagt een high waisted jeans en colbertje en Hailey is gehuld in een comfy jumpsuit. Beide modellen combineren de outfits met veel kettingen. Bella had een fotoshoot voor Denim Supply Co en vriendin Hailey hield haar gezelschap. De twee modellen waren de avond ervoor samen met Kendall aanwezig bij het feestje van Karl Lagerfeld.

Sofia VergaraCurvy lady Sofia Vergara ging in een casual outfit, maar natuurlijk met torenhoge hakken, winkelen in Los Angeles bij Herve Leger. Geen wonder, want als iets Sofia goed staat zijn het de strakke jurkjes van Herve Leger. Sofia droeg tijdens haar shoppingtrip jeans van Current/Elliot, hakken van Miu Miu en een Prada tas. 

Alessandra AmbrosioFlawless as ever wordt Alessandro Ambrosio samen met een vriend ook in Los Angels gespot. Alessandra kiest voor een basic zwart shirt, gecombineerd met een losse zwarte broek. Ze geeft haar outfit iets meer kleur met haar Gucci tas en Isabel Marant laarsjes. 

Hilary DuffHilary had een drukke dag in New York, eerst verscheen ze bij Good Morning America en daarna ging ze de nieuwe serie 'Younger' promoten. De serie is geschreven door Darren Star, dezelfde man die het script voor 'Sex and the City' heeft geschreven. Wij kunnen niet wachten! Hilary droeg naar de gelegenheid een jurkje van Rebecca Vallance en zwarte Louboutins.

Kylie Jenner Kylie gaat voor denim on demin. En het staat haar goed! Beyoncé en zusje Kim gingen haar voor en rockten de denim on denim trend al eerder, maar ook Kylie waagt zich er nu aan. Dat Kylie trots is op haar lichaam mag iedereen weten, na haar beruchte bikini selfie postte ze een foto van haar billen in deze denim rok. 

BeyoncéAlle modeliefhebbers verzamelden zich in New York voor de modehshow van Chanel. Beyoncé sloeg de rode loper over, maar postte een foto van haar outfit op Instagram. De superster droeg hakken, een tas en een jas van, natuurlijk, Chanel. 

Maisie Williams De 17-jarige Game of Thrones actrice arriveerde in Los Angeles voor de première van Game of Thrones. Ze koos een makkelijke outfit voor het vliegen en droeg de hippe Adidas sneakers en als echte Britse natuurlijk een strak kettinkje om haar nek.

Wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?

Beeld: GettyImages

Must reads 👀