Lifestyle

Gekke trend: een levensechte knuffel van je huisdier

Ben jij ook helemaal obsessed met jouw huisdier? Hoe leuk zou het zijn als je jouw huisdier kan vereeuwigen door een knuffel precies zoals jouw huisdier te maken? Guess what, het is mogelijk! Bij Cuddle Clones kun je een foto van jouw huisdier uploaden en zij maken aan de hand van de foto een knuffel. Check hier de schattigste huisdieren samen met hun knuffels.


Je vraagt je waarschijnlijk af, waarom zou je een knuffel van je huisdier willen? Je kunt toch gewoon knuffelen met je huisdier? Dat dacht Jennifer Graham ook, todat haar Duitse Dog Rufus ziek werd en een tijd later overleed. Jennifer besloot om Rufus exact na te maken zodat ze hem altijd kon herinneren en knuffelen.

 

Sindsdien heeft Jennifer van haar hobby haar beroep gemaakt. Ze heeft het bedrijf Cuddle Clones opgericht en maakt knuffels voor iedereen die een tastbare herinnering aan zijn huisdier wil hebben. Omdat Jennifer zo'n dierenvriend is, steunt ze verschillende dierenorganisaties met haar bedrijf. Zijn knuffels niets voor jou? Geen zorgen, je kunt ook een beeldje laten maken van jouw trouwe vriend. Heb heb je helemaal geen kat of hond, maar wil je toch een knuffel van jouw huisdier laten maken? Het is ook mogelijk om een cavia, konijn, koe, paard of zelfs kip te laten maken! 

Redenen waarom je volgens Cuddle Clone een knuffeldier moet kopen:
– Jouw huisdier is zo schattig dat je er bewijs van moet hebben voor later.
– Heb jij een vriendin die helemaal gek is van haar huisdier? Waarschijnlijk kun je geen beter cadeau geven dan een kopie van haar huisdier.
– Jouw huisdier is overleden en je mis het om met hem/haar te knuffelen.
– Als je op kamers gaat moet je ook jouw huisdier achterlaten. Met een knuffeldier heb je hem/haar toch een beetje bij je.Ben jij helemaal verliefd geworden op deze knuffeldieren? Begin dan maar vast met sparen, want een beeldje kun je kopen voor $99. Liever een knuffel? Cavia's en andere kleine dieren kosten $179 en een hond, kat of paard $249.

Bron

Zou jij een knuffel van jouw huisdier willen hebben?

Must reads 👀