Beauty

Hot Stuff: Smashbox Photo Finish Primer Water

In dit artikel maak je kennis met de rubriek 'Hot Stuff' waarin de Girlscene-redactie jou de hotste beauty producten en coolste items van het moment laat zien! Girlscene vertelt je namelijk welke producten nu hip, hot en happening zijn en welke dingen je zeker aan je collectie moet toevoegen. Deze keer: de innovatieve Smashbox Photo Finish Primer Water.


Ooit gehoord van een waterspray die dient als primer, maar tegelijkertijd ook je huid hydrateert en je make-up op z'n plaats houdt? Grote kans dat je antwoord hierop 'nee' is. Misschien ken je de settingsprays van Urban Decay, maar deze variant van Smashbox is nét even anders.



De Smashbox Photo Finish Primer Water krijg je mee in een kartonnen doosje waar de print van het flesje op staat. Op de achterkant zie je de belangrijke informatie, zoals wat het product doet, hoe het werkt en welke ingrediënten erin zitten. Wat aan de voorkant opvalt is dat deze primerwater vrij is van siliconen, alcohol en olie. Klinkt goed!



De fles van Smashbox Photo Finish Primer Water is van plastic, maar ziet er alsnog chique uit. Het design is vrij simpel gehouden door alleen zwart te gebruiken en het dopje zorgt voor een fijne mist.

Wat belooft Smashbox Photo Finish Primer Water te doen?
 Primer die zorgt voor een perfecte make-up applicatie
 Herstelt de vochtbalans en hydrateert de huid
 Maakt de huid 'wakker' waardoor het uren straalt
 Verfrist de huid
 Geschikt voor alle huidtypes

Hoe gebruik je Smashbox Photo Finish Primer Water?
Houd de fles 25 centimeter van je gezicht af en spray gelijkmatig over de huid.

En het resultaat?
Je ziet er niet per se wakker uit, maar je voelt je wel frisser. Het voelt bijna alsof het water de huid als het ware straktrekt, wat waarschijnlijk goed is als je het als primer wil gebruiken. Verder is het een prima spray om te gebruiken als je net je make-up hebt aangebracht. Als je huid er iets te poederig uitziet zorgt deze spray ervoor dat het net even wat natuurlijker oogt. Het voordeel is, is dat je deze (prijzige) spray op meerdere manieren kunt gebruiken, waardoor het makkelijker is om het bedrag tegenover jezelf te verantwoorden. Naast primer en settingspray is het namelijk een goed product om te gebruiken als je jezelf even wil opfrissen. En tot slot pluspunten voor de geur, want het ruikt super lekker.

Smashbox Photo Finish Primer Water is vanaf nu te koop bij Douglas voor €32. 

Wat vind jij van dit product? Ga jij deze primerwater uitproberen?

Must reads 👀