Lifestyle

Je kunt vanaf nu gratis bellen met WhatsApp

De komst van WhatsApp betekende zowat het einde van de sms. Gaat nu hetzelfde gebeuren met betaald bellen? Vanaf vandaag kun je namelijk bellen via WhatsApp. Urenlang telefoneren met je beste vriendin zonder ook maar een cent te betalen? Yes please! Helaas is het nog niet voor iedereen mogelijk. Hier vind je alle ins en outs over WhatsApp's nieuwe functie.  

Vanaf vandaag kun je niet alleen onbeperkt berichten sturen naar je vrienden en familie, maar kun je ook gratis bellen! WhatsApp heeft deze nieuwe functie zonder aankondiging gelanceerd. Je hebt geen tegoed nodig om te kunnen bellen via WhatsApp. Wel verbruik je data, naar schattig staat 1 minuut bellen gelijk aan 1 MB dataverbruik. Maar als je dus op een WiFi-netwerk zit, kost het je dus helemaal niks! 

De belfunctie was er al voor een select aantal gebruikers, maar nu werkt het voor alle Android-gebruikers. Helaas werkt de nieuwe functie dus nog niet voor iedereen. iOS-gebruikers moeten nog even geduld hebben, maar dat is is slechts een kwestie van tijd volgens WhatsApp. Het is nog niet precies bekend wanneer de belfunctie voor iOS-gebruikers beschikbaar is. 

De nieuwe functie is autmatisch toegevoegd, je hebt hier dus geen nieuwe update voor hoeven doen. De bel-optie is te vinden in een tabje naast de chatgesprekken.

Wat vind jij van de belfunctie van WhatsApp? Android-gebruikers: hebben jullie al gratis gebeld? 

Bron, Bron

Must reads 👀