News

Is dit de knapste wiskundeleraar ooit?

Vind je het ook lastig om je te concentreren tijdens wiskunde? Tja, als zo'n stoffig type voor de klas staat en je op een saaie manier de sommen uitlegt… Maar het kan ook anders. Dat bewijst Pietro Boselli, de meest aantrekkelijke wiskundeleraar die we óóit hebben gezien. Geen wonder, want Pietro blijkt topmodel te zijn! Of je je dan wel kan concentreren weten we niet, maar je zal in ieder geval geen wiskundeles meer missen…

Bij een wiskundeleraar denk je waarschijnlijk aan een stoffig type en zeker niet aan iemand waar je wel een beschuitje mee zou willen eten. Nou, dat is wel anders als meneer Boselli jouw wiskundeleraar is. Zijn gespierde lichaam, zijn strakke kaaklijn, zijn perfecte lokken… zo is wiskunde ineens helemaal niet saai! 

De leerlingen van Pietro hadden natuurlijk allang door dat er wel een heel knappe leraar voor de klas stond. Maar dat hij een topmodel was? Daar kwamen ze pas achter toen een klasgenoot hem opzocht op Google en ontdekte dat hij ook werkt als topmodel voor verschillende grote designers. "That moment when you realise your maths lecturer is a top designer model", tweette leerling Arief Azli. 

De Italiaanse Pietro werd ontdekt door Giorgio Armani himself gescout, maar besloot dat hij niet zijn hele carrière wilde wijden aan modellenwerk. Daarom behaalde hij zijn PhD in engineering en kreeg hij daarna een baan als wiskundeleraar. Pietro werkt nu al een tijdje op University College London. 

Omdat we de vervelendste niet zijn hebben we een aantal foto's van Pietro voor je geselecteerd:

Goh, we hebben ineens zin om een paar wiskundesommen te maken 😉

Heb jij ooit zo'n knappe leraar gehad? Zou jij je kunnen concentreren als Pietro jouw leraar was? 

Bron, Bron

Must reads 👀