News

Heb je de tweelingzus van Taylor Swift al gezien?

Waar kun je Taylor Swift aan herkennen? Haar gouden keeltje natuurlijk, maar ook haar ellenlange benen, blonde lokken en rood gestifte lippen. Taylor is one of a kind… of toch niet! Er is namelijk iemand die precies op de zangeres lijkt. Het gouden keeltje heeft ze dan misschien niet, maar de rest zeker wel! Maak kennis met de tweelingzus van Taylor Swift. 

"Oh, dat is Taylor Swift met een fan", denk je waarschijnlijk als je onderstaande foto ziet. Maar kijk eens goed. Dat is Taylor niet! Het meisje in de foto lijkt zo erg op de zangeres, dat je zou denken dat het een tweelingzus van Taylor is. Dat is ze ook niet. De naam van Taylor's lookalike is Morgan Jensen, een model en grafisch ontwerper uit Arizona. 

De gelijkenissen zijn zo groot, dat zelfs Taylor herself in de war raakte. Ze plaatste de foto van Morgan en een vriendin op haar Tumblr-pagina met 'Lol I thought that was me". De lookalike is grote fan van de zangeres en kleedt zich tijdens concerten zoals Taylor. Dat heeft ze geweten, want Morgan wordt dan aangezien voor Taylor! "Ik ben zo lang en slank als zij is", verelt Morgan. "Voor een concert in Nashville hebben mensen twee uur in de rij gestaan om met mij op de foto te gaan!" 

"Toen ik zag dat ik op Taylor's Tumblr-pagina stond schreeuwde ik het uit, gooide ik met mijn telefoon en was ik zes uur lang een ugly mess ", vertelt Morgan tegen de Amerikaanse Cosmopolitan. "Taylor is alles en het feit dat ze mijn gezicht heeft gezien en vindt dat ik op haar lijk… Ik stierf!" 

Kan jij het verschil tussen Taylor en Morgan zien?

Bron: cosmpolitan, metro.co.uk
Beeld: tumblr

Must reads 👀