Beauty

Producten die je lente proof maken

Yes, de lente is eindelijk begonnen! We hebben de winter overleefd, dus eindelijk mogen de dikke truien weggestopt worden. Tijd voor een nieuwe garderobe en een make-up metamorfose. Met de volgende producten maak je jezelf in ieder geval helemaal lente proof. Kijk snel verder om te zien welke beauty producten je nodig hebt.


De Beautybox is weer op Girlscene's deurmat gevallen! Met de producten van deze maand (maart) ben je in ieder geval klaar voor de lente. In deze box vind je de volgende dingen:
– Davines Essential Hair Care shampoo
– Rituals Yin Bed & Bodymist
– Mario Badescu Seaweed Cleansing Soap
– Nails Inc. Gel Effect nailpolish
– Woo Love Letter mini candle


Davines Essential Hair Care shampoo €11
Na de winter kunnen je lokken extra verzorging gebruiken. Dus ga lekker naar de kapper en gebruik een goede verzorgende shampoo om je haar er glanzend en goed uit te laten zien. 


Rituals Yin Bed & Bodymist €16,50
Heb je slapeloze nachten of wil je juist ontspannen omdat je bijvoorbeeld hard aan het leren bent voor de laatste weken op school? Dan is de Bed & Bodymist van Rituals perfect. Spray de mist op je beddengoed of op je lichaam en relax.


Mario Badescu Seaweed Cleansing Soap €16
Goed voornemen voor de lente: iedere dag je huid effectief reinigen. Deze Mario Badescu Seaweed Cleansing Soap komt daarom goed van pas. Het is een milde reiniger die make-up en vuil verwijdert zonder de huid uit te drogen.


Nails Inc. Gel Effect nailpolish €16,50
Er is geen ontkomen aan de nagellakjes met gel-effect. Het ziet eruit alsof je een gel nagellak op hebt, maar je hebt er geen UV-lamp voor nodig! Deze nagellak blijft beter zitten dan de gemiddelde nagellak waardoor je niet om de dag opnieuw je nagels hoeft te doen.


Woo Love Letter mini candle €4,95
De mini candles van Woo zijn speciale kaarsen. Ze zijn namelijk speciaal gemaakt om te delen en om te sturen naar mensen die belangrijk voor je zijn, zoals je moeder, BFF of zusje. En niet heel onbelangrijk, het ruikt heel lekker.



Bestel deze box – of die van de volgende maanden – op de website van Beautybox voor €14,95! Hierboven vind je een overzicht van alle prijzen. Mocht je namelijk helemaal verkocht zijn, dan kun je ook meteen de Beautybox voor een langere periode afsluiten voor een scherpere prijs!

Wat vind jij van deze Beautybox?

Must reads 👀