Celebs

Celebrities die bij elkaar op school zaten

Dat celebrities elkaar kennen of zelfs met elkaar bevriend zijn ligt niet alleen aan het feit dat ze elkaar regelmatig in het vak en op events tegenkomen. Sommige celebs gaan namelijk way back omdat ze bij elkaar op school zaten! Wist je dat Lady Gaga Nicky Hilton bijvoorbeeld kent van haar schooltijd? Lees snel verder om erachter te komen wie elkaar nog meer kennen van school.


Adele & Jessie J
Britse talenten Adele en Jessie J zaten tegelijkertijd op BRIT School in Croydon. Samen zaten ze aan de lunchtafel en zongen ze. En hoe gezellig: ook Leona Lewis ging naar deze school!


Ben Affleck & Matt Damon
Dat Ben Affleck en Matt Damon al een heel lange tijd besties zijn is niet zo gek, want ze kennen elkaar al sinds hun schooltijd. Ze ontmoetten elkaar in Massachusetts op de Cambridge Rindge and Latin School.


Cameron Diaz en Snoop Dogg
Cameron's eerste herinnering aan Snoop Dogg is dat hij lang en dun was en altijd verschillende staartjes in zijn haar droeg. Snoop zat een jaar hoger dan de actrice op een school in Zuid-Californië.


Busta Rhymes & Jay-Z

Rappers Busta Rhymes en Jay-Z kennen elkaar al heel lang, omdat ze naar dezelfde school gingen. Beiden maakten de gangen van George Westinghouse Vocational and Technical High School in Brooklyn onveilig.


Lena Dunham & Jemima Kirke
Voor Lena Dunham en Jemima Kirke is het vast niet moeilijk om vriendinnen te spelen in de serie Girls. Ze kennen elkaar namelijk van St. Ann's School in New York waar beide actrices naar school gingen. 


Naomi Watts & Nicole Kidman
Op de North Sydney Girl's High School in Australië zaten twee grote talenten, namelijk Naomi Watts en Nicole Kidman. Op school waren ze heel close en dat is nooit veranderd.


Tupac Shakur & Jada Pinkett Smith
Tupac Shakur en Jada Pinkett Smith, de vrouw van Will Smith, waren tijdens hun periode op de Baltimore School for the Arts in Maryland goed bevriend. De twee hebben zelfs samen een video opgenomen in een amusumentenpark!

Van welke celebrities wist jij niet dat ze bij elkaar op school zaten?

Bron: PopCrush, PopSugar
Beeld: Getty Images

Must reads 👀