Celebs

Celebs die een relatie hebben (gehad) met hun celeb crush

22

Iedereen heeft een celebrity crush. De celebs zelf dus ook. Zo iemand van wie je droomt dat je er ooit een date mee zal krijgen en na een paar succesvolle dates met hem of haar kan pronken op de rode loper. Het enige verschil is dat celebs een grotere kans hebben om daadwerkelijk op date te gaan met hun celebrity crush. Voor sommige celebs is de droom werkelijkheid geworden! Deze celebs hebben een relatie (gehad) met hun crush. 

Mila Kunis & Ashton Kutcher 

Mila en Ashton gaan way back. De twee speelden samen in That 70's Show. Er gingen jaren overheen voordat de twee daadwerkelijk een stel waren, maar Mila vond Ashton altijd al leuk. Geen wonder dat Mila dolgelukkig is met haar huidige relatie. "Ik heb de liefde van mijn leven gevonden", vertelt ze aan W Magazine. "We hebben allemaal celeb crushes, maar ik trouw met de mijne". Zo zie je maar dat een celeb crush en goede basis is voor een relatie! ;-) 

Lea Michele & Cory Monteith

Eén van de liefste stellen ooit zijn Lea en Cory. We weten allemaal waar ze elkaar hebben ontmoet -op de set van Glee- en Lea vond haar tegenspeler meteen leuk. Ze kregen niet meteen een relatie, maar bouwden wel een vriendschap op. "Ik denk dat het geheim van een goede relatie is dat je beste vrienden bent met de ander", vertelt Lea aan Life & Style in januari 2013. "Ik heb een relatie met mijn celebrity crush!" 

Katy Perry & John Mayer

De knipperlichtrelatie tussen Katy en John is ooit begonnen met een crush. De zangeres kende hem natuurlijk van zijn geweldige muziek, maar ze vond ook wel dat hij er goed uitzag. "Ik ben aan het daten met mijn crush. Ik heb heel lang een oogje op hem gehad en we passen toevallig ook heel goed bij elkaar", aldus Katy tegen W Magazine. 

Katie Holmes & Tom Cruise

Katie is het levende bewijs dat het écht mogelijk is om te trouwen met de celeb waarop je als jong meisje een crush had. Een voormalig klasgenootje van de actrice heeft onthuld aan Celebuzz dat Katie heeft gebeden om later in het huwelijksbootje te stappen met Tom Cruise. "We waren ongeveer 16 jaar en tijdens godsdienstles moesten we een gebed doen voor iemand die we veiligheid wensten. Katie deed het gebed voor Tom Cruise. We deden het elke dag, dus ze heeft er zeker wel duizend gedaan. Ze had ook een foto van hem verstopt in haar schrift. Het is echt gek dat ze uiteindelijk met hem getrouwd is. Dat was haar droom!" Tja, wel een beetje jammer dat ze nu gescheiden zijn...

Julianne Hough & Ryan Seacrest

Julianne en Ryan zijn geen setje meer, maar Julianne kan in ieder geval wel zeggen dat ze een beschuitje heeft gegeten met haar celeb crush! Wel meer dan een beschuitje, want ze hadden een tijdje een relatie. "Ik date nu met mijn celebrity crush, dus ik voel met best gelukkig!" aldus Julianne in gelukkigere tijden. 

Nick Young & Iggy Azalea

Nick (een beroemde sportman in Amerika) vond Iggy zo leuk dat hij haar zelfs als Woman Crush Wednesday had genoemd op Twitter! De twee hebben elkaar daarna ontmoet en blijkbaar klikte het ook super goed - afgezien van de aantrekkingskracht. Nick en Iggy zijn nu al een tijdje een gelukkig stel. 

Kanye West & Kim Kardashian

Kanye maakt er geen geheim van dat hij heel lang een oogje op Kim had voordat de twee iets kregen. Dat heeft hij in meerdere interviews toegegeven. "Ik wist meteen dat ik haar als mijn vriendin wilde hebben. Ik kan me nog herinneren dat ik een foto van haar en Paris Hilton zag en dat ik een vriend meteen over Kim vertelde", zei Kanye tijdens een radio interview met Ryan Seacrest. 

Justin Bieber & Selena Gomez

Twee jaar voordat Justin en Selena een relatie kregen had de zanger al toegegeven dat hij een crush had op Selena. Toen hem tijdens een radio interview werd gevraagd met welk meisje hij graag een beschuitje zou willen eten. Je kunt het antwoord vast wel raden: Selena Gomez! Lucky Justin, want de twee hebben behoorlijk lang een (knipperlicht)relatie gehad. 

Jennifer Lopez & Marc Anthony

Jennifer is getrouwd met de man die zij al tijden bewonderde. De zangeres kende zijn werk en was altijd al fan. Toen ze uiteindelijk op date gingen bleek het heel goed te klikken en na een tijdje daten trouwden ze. Jennifer en Marc hebben twee kinderen gekregen. Helaas zijn ze inmiddels gescheiden. 

Welk setje vind jij het leukst? En wie is jouw celeb crush? 

Bron: lifeandstyle, sugarscape, bustle
Beeld: gettyimages

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

22 reacties

 • 4 jaar geleden PINKMAN

  Jai Brooks & Ariana Grande? Dat is ook al een tijdje uit maar dat is ook begonnen met een celebcrush van Jai's kant.

 • 4 jaar geleden XLELY

  Wel raar dat er nergens vermeld staat dat Cory Monteith niet meer onder ons is :c

 • 4 jaar geleden Marjolein

  Lea en Cory WAREN inderdaad een heel lief stel! Pijnlijk dat de schrijfster vergeten is dat Cory vorig jaar overleden is..

 • 4 jaar geleden Anoniempje

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 4 jaar geleden -Bente

  idd daryldixon haha! 't ziet er niet uit die kleine borsten en dan die enorme heupen :O

 • 4 jaar geleden mila_jergi

  het klopt wat daryldixon zegt. Ik vind het er nu echt niet uitzien

 • 4 jaar geleden Hieperdepieper

  ..en ik had ergens gelezen dat Mila op het begin juist walgde van Ashton.

  Edit: Yo! Ik heb toch even wat bronnen daarover; https://www.google.nl/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1LENN_enNL627NL627&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=mila%20and%20ashton%20hated%20each%20other

 • 4 jaar geleden xtomii

  Dioni.Katy en John zijn toch uit elkaar

 • 4 jaar geleden MOU

  Jemig die heupen van Iggy Azalea. Ze heeft dr borsten vergroot dus ik hoop voor dr dat het nu wat meer in verhouding is.

 • 4 jaar geleden Likeable

  Katy en John zijn al uit elkaar.... En Iggy ziet er niet uit op die foto!

 • 4 jaar geleden Lexa

  #katyperryenjohnmayer :*)

 • 4 jaar geleden Feelthelove

  Lea en Cory #TeamMonchele forever.

 • 4 jaar geleden BadIntentions

  @Danielle, who cares.

 • 4 jaar geleden Bicooo1

  Ik ben jaloers op ze allemaal!

  Wil ook trouwens met m'n celeb crush!

 • 4 jaar geleden marokkaanse

  Jelenaaaa

 • 4 jaar geleden JuliaLoveSport

  Echt zielig voor Lea

 • 4 jaar geleden djerrrrr

  praying to marry my crush so hard right now

 • 4 jaar geleden DaniĆ«lle

  Dat was trouwens in het interview met Elle van eind 2013 (online te vinden en heb m hier ook thuis liggen), dus niet haar boek.

 • 4 jaar geleden DaniĆ«lle

  Dat van lea en cory... Zij hebben aan het begin van glee al een relatie gehad. Dus dat van "ze hebben niet direct een relatie gekregen" is bullshit. (Dit staat volgens mij in haar boek, ik weet tenminste dat dit echt door haar is gezegd)

 • 4 jaar geleden destielsmagic

  Cory... Kan nog steeds niet geloven dat hij er niet meer is..

 • 4 jaar geleden Turdeyseven

  &haylor

 • 4 jaar geleden butcherbaby

  ik heb geen favoriet stel. Wel heel erg klote voor Lea dat de liefde van haar leven er niet meer is

 1. 1