Fashion

Kledingstukken die je deze lente in de kast moet hebben

Yay, lente! Voor de Girlscene redactie is dit het favoriete seizoen van het jaar. De zon schijnt meer en langer, de bladeren hangen weer aan de bomen en de bloemen komen uit… Wat wil je nog meer? Een goede garderobe natuurlijk. Daarom deelt Girlscene 5 kledingstukken met je die je deze lente nog in je kast moet hangen. Happy shopping!

Heb je al inspiratie opgedaan na het lezen van Girlscene's mode trendreport? De komende tijd spot je veel geel, zwart-wit en legergroen op straat en ontkom je niet aan de blousejurken, poloshirts en wijde denim. Dit zijn de trends in de modieuze notendop, maar welke items moet je nu (nog meer) aanschaffen? Laat je inspireren…


H&M €14,99 | ASOS €16,95

Shirt met Bretonse streep
Wanneer zie je geen kledingstukken met strepen? (Bijna) elk seizoen zie je deze trend terugkomen en groot gelijk. Hoe basic het shirt ook is, je ziet er altijd chic uit. Met dit item in je kledingkast kun je dus niet fout gaan.


Mango €39,99 | ASOS €17,75

Flared jeans
Dit seizoen ontkomen we niet aan de flared jeans. Dus wie durft kan voor even de skinny jeans inruilen en zich wagen aan de broek met wijde pijpen. Een voordeel: je benen lijken slanker én langer. 


New Look €39 | I Want That Musthave €24,95

Trenchcoat
Met een goede trenchcoat in je collectie zit je altijd goed. Dit jaar mag je de stugge trenches laten hangen, want het draait allemaal om flowy soepelvallende jassen van zachte materialen.


New Look €29,99 | HEMA €17,50

Witte jeans
Een witte broek is een love it or hate it-item, maar wanneer je 'm goed combineert staat het super chic in plaats van ordinair of net niet. Je mag daarom best je enkels laten zien. Kies wel een broek van stevig materiaal zodat het niet te veel doorschijnt.


C&A €12,90 | ASOS €9,56

Gingham print rok
Als er één print niet mag ontbreken in je kast dan is het gingham. Kies er bijvoorbeeld voor om een rokje in deze print te dragen om het geheel subtiel te houden.

Welke items wil jij in je kast hangen?

Must reads 👀